20.05.2003, 00:00

Spoločnosť Across Investment Services začala pre širšiu oblasť klientov ponúkať produkt supermarket fondov. Zákazník si tak na jednom mieste môže zakúpiť 90 druhov podielových fondov od desiatich správcov. Ako uviedli predstavitelia spoločnosti, do ponuky nie sú zaradené všetky fondy správcov. "Snažíme sa predávať podielové fondy, ktoré majú určitú kvalitu. Je to naša odborná služba zákazníkovi," uviedol Roman Scherhaufer, riaditeľ investičných produktov. Výhodou pre klienta je napríklad jednotný výpis o vývoji jeho investície, a to aj napriek tomu, že investuje do rôznych druhov podielových fondov vo viacerých firmách.

HVB Bank Slovakia začala malým a stredným podnikateľom ponúkať firemné balíky. "Naším zámerom je vytvoriť čo najlepšie podmienky na podnikanie pre právnické i fyzické osoby -- živnostníkov v oblasti optimalizácie spravovania ich finančných prostriedkov," vyhlásil Friedrich Plail, člen Predstavenstva HVB Bank, zodpovedný za divíziu firemných klientov. Firemné balíky predstavujú ucelenú zvýhodnenú ponuku služieb pre podnikateľov. Okrem možnosti komunikovať s bankou prostredníctvom moderných a bezpečných elektronických kanálov prinášajú skvalitnenie služieb, úsporu na poplatkoch za uskutočňovanie bankových transakcií, ako aj ďalšie bankové produkty za zvýhodnených podmienok.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/osobne-financie, menuAlias = osobne-financie, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
17. jún 2024 03:37