StoryEditor

V Česku hrozí, že pre krízu skončí každý štvrtý gastropodnik

Už 12 mesiacov bojujú reštaurácie, kaviarne a bary o prežitie. Aj keď fungujú výdajné okienka, tržby v gastrosegmente sa medziročne prepadli o 37 percent, čo zodpovedá približne 72 miliardám českých korún, v prepočte 2,75 miliardy eur. Vyplýva to z dát spoločnosti Dotykačka, ktorá podnikom dodáva pokladničné systémy.


Zástupcovia firmy vyčíslili tento prepad na základe dát Zväzu obchodu a cestovného ruchu. Podľa nich dosiahli tržby v odbore gastronó...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 02 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 03 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 04 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 05 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 06:53