StoryEditor

Cesta znižovania nákladov

20.02.2006, 23:00

Spoločnosť HP s automobilkou General Motors Corp. podpísala na päťročné obdobie zmluvy o poskytovaní IT služieb, ktorých súhrnná hodnota prevyšuje 700 miliónov amerických dolárov. Dohoda pokrýva oblasti globálneho vývoja produktov spoločnosti GM, výrobu a kontrolu kvality, GMAC zákaznícke informačné systémy a informačné systémy pre zmluvných predajcov vrátane podpory spravovania globálnej podnikovej SAP architektúry.
Divízia HP Services bude spolupracovať s Oddelením informačných systémov a služieb spoločnosti GM, spravovať servery, veľkú väčšinu globálnych inžinierskych pracovných staníc a poskytovať údržbu aplikácií. Ďalej bude zodpovedať za celkovú integráciu systémov pri zavádzaní štandardov v oblasti produktov a riešení. Zvýšená pozornosť bude venovaná nepretržitému zlepšovaniu a integrácii globálnych doménových a podnikových riešení, podporujúcich globálne dodávateľské IT prostredie v spoločnosti GM. Cieľom je znížiť náklady na vývoj a zlepšiť globálne finančné procesy a operácie. HP Services bude pri tom využívať IT infraštruktúru ITIL (Information Technology Infrastructure Library) -- jeden z kľúčových stavebných prvkov pri úspešnom nasadzovaní outsourcingového modelu spoločnosti GM novej generácie do praxe.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
28. apríl 2024 07:12