StoryEditor

Novinky HP počas Dňa otvorených dverí

18.06.2003, 00:00

Spoločnosť exe, s. r. o., pripravila koncom mája vo svojich priestoroch už tradičný Deň otvorených dverí, na ktorom prezentovala najnovšie produkty spoločnosti Hewlett-Packard. Okrem osobných a vreckových počítačov EVO D510e a iPAQ H5450, notebookov EVO N800C a TabletPC TC1000 si mohli návštevníci prezrieť aj najnovšie riešenia z oblasti spracovania digitálnej fotografie. Predstavené boli aj tri horúce letné novinky -- štýlové kompaktné digitálne fotoaparáty HP PhotoSmart 735 a HP PhotoSmart 935 a fototlačiareň HP PhotoSmart 7550, umožňujúca tlačiť obrázky priamo z fotoaparátu. Tie nájdu využitie hlavne v blížiacom sa období letných dovoleniek. Návštevníci si mohli počas dňa otvorených dverí navyše vychutnať príjemné posedenie v záhrade spoločnosti exe, s. r. o., vyskúšať špeciality pripravované na drevenom uhlí spolu s vínom z firemnej vinotéky a stretnúť sa so svojimi kolegami a partnermi.
"Na dni otvorených dverí som sa oboznámila s novými zariadeniami, ktoré ponúka spoločnosť Hewlett-Packard a rozšírila si vďaka príjemným ľuďom z exe svoje technické znalosti o týchto produktoch. Túto akciu preto považujem za veľmi užitočnú a vydarenú," vyjadrila sa jedna z účastníčok Dňa otvorených dverí Ing. Katarína Mandíková, zástupkyňa riaditeľa Samostatného odboru informatizácie spoločnosti ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií.
"Na našej akcii sa zúčastnilo vyše 70 ľudí čo prekvapilo aj nás samotných ako organizátorov. Zdá sa, že o podobné podujatia je medzi našimi zákazníkmi a partnermi záujem, ktorý nás bude motivovať aj pri príprave ďalších ročníkov," povedal na záver Ján Spurný, riaditeľ spoločnosti exe, s. r. o.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
09. máj 2024 20:15