StoryEditor

Adobe Acrobat 6.0

18.06.2003, 00:00

Spoločnosť Adobe, vedúca firma v sieťovom publikovaní, oznámila dostupnosť produktov Adobe Acrobat 6.0, významný upgrade a rozšírenie jednej z kľúčových aplikácií spoločnosti. Nová rodina produktov Acrobat 6.0 umožní pracovným skupinám a obchodným, kreatívnym a technickým profesionálom efektívne vytvárať, zdieľať, recenzovať a archivovať súbory vo formátu Adobe PDF, ktorý je uznávaným štandardom na spoľahlivú distribúciu elektronických dokumentov. Každá zo súčastí rodiny produktov Acrobat umožní podnikom využiť silné možnosti PDF pre prezentáciu dokumentov a XML pre predávanie dát.
Nová rodina Acrobat 6.0 -- Acrobat 6.0 Professional, Acrobat 6.0 Standard a Acrobat Elements -- ponúka rozdielne úrovne funkčnosti, ktoré sa zameriavajú na špecifické potreby zákazníkov. Najobsiahlejší produkt, Acrobat 6.0 Professional, pomôže obchodným, kreatívnym a technickým profesionálom, ktorí pracujú so zložitými, graficky bohatými projektmi, zlepšiť proces výmeny, korektúr a archivovania dokumentov. Acrobat 6.0 Standard umožní pracovným skupinám zjednodušiť proces editovania dokumentov pomocou intuitívnych nástrojov a nového užívateľského rozhrania, založeného na úlohách. Acrobat Elements je produkt dostupný len vo forme viacnásobných licencií, ktorý dovolí podnikom lacno vytvárať Adobe PDF na každom osobnom počítači, a tým umožní spoľahlivú distribúciu dokumentov.
Spoločnosť taktiež oznámila okamžitú dostupnosť softvéru Adobe Reader 6.0, čo je premenovaný upgrade široko rozšíreného, bezplatného programu Acrobat Reader. Adobe Reader, podporujúci rôzne platformy osobných počítačov a mobilných zariadení, je rozhodujúcou aplikáciou na zobrazovanie, využitie možností interakcií a tlač obsahu Adobe PDF, ktorý sa môže pohybovať od obchodných dokumentov a formulárov až po prezentácie fotografií z programu Photoshop Album, e-knihy a dokumenty s vloženými multimédiami. Spoločnosť rozoslala od uvedenia tohto produktu na trh v roku 1993 už vyše pol miliardy kópií.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
09. máj 2024 16:42