StoryEditor

SÚŤAŽ O KNIHU

07.03.2007, 23:00

Viete, kto to povedal?

"Je dobré učiť sa aj od nepriateľa."
Viete, kto povedal tieto slová? Napovieme, že to bol starorímsky básnik, žijúci v rokoch 43 p. n. l. -- 17 n. l. Známe je najmä jeho dielo Umenie milovať. Bol vyhnaný z Ríma a svoj život dožil v dnešnom Rumunsku.

Ak poznáte odpoveď na našu otázku, pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava alebo e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Dátum na pečiatke korešpondenčného lístka musí byť najneskôr 15. marca 2007, teda o týždeň.

O čo dnes hráme:
Kniha KRONIKA KOMIKA 3 predstavuje desať hier Radošinského naivného divadla z osemdesiatych rokov: Kúpeľná sezóna, Svadba, Čierna ovca, Nevesta predaná Kubovi, Pavilón B, O čo ide, Nebo, peklo, raj, Ženské oddelenie, Loď Svet a Vygumuj a napíš.
Vydalo vydavateľstvo IKAR v roku 2005.

Výherca:
Správna odpoveď na našu poslednú súťažnú otázku bola: výrok "Nejlepší sport je kafe a dort" povedala Halina Pawlowská.

Knihu vyhrávajú Lýdia Fegyveserová z Bratislavy a Mária Lakatošová z Vranova nad Topľou

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
10. máj 2024 18:00