StoryEditor

Stopársky návrat z Porty

30.08.2007, 00:00

Čo vám počas tohtoročného leta nesmie ujsť?
-- Už mi neušlo. V posledných rokoch chodievame s priateľmi na dovolenku na jachtu do Chorvátska. Tento rok sme boli po prvý raz na dva týždne a výborne som si oddýchol.

Kam až by ste boli ochotný vydať sa stopom a sám?
-- Najďalej som sa stopom prepravil medzi Plzňou a Bratislavou ešte ako študent pri návrate z festivalu Porta. Radšej cestujem v spoločnosti ako sám, ale ak by bolo treba, tak by som si trúfol stopom kamkoľvek v Európe.

Keď na začiatku dovolenky zistíte, že vo vašom hoteli je ubytovaný premiér, aká bude vaša reakcia?
-- Ako som už spomínal, počas dovolenky nepracujem, takže by som ho vnímal asi ako každého iného hosťa.

Keby vám na dovolenke ukradli všetky peniaze a kreditky, ste typ človeka, ktorý sa okamžite vráti domov, alebo nájdete alternatívu a rekreujete sa ďalej?
-- Asi by som sa v prvom rade snažil zohnať peniaze potrebné na dokončenie dovolenky, ale neostával by som tam za každú cenu -- dovolenky mám cez rok obmedzený počet dní, tak sa ich snažím tráviť kvalitne.

Chodíte na nudistickú pláž?
-- Nemám proti nahote nič, považujem ju za prirodzenú, ale nudistické pláže nevyhľadávam. Bol som sa na jednej takej pláži zo zvedavosti pozrieť v Rusovciach ešte ako študent, ale nepamätám si, že by ma tam niečo ťahalo späť.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
06. máj 2024 08:47