StoryEditor

SÚŤAŽ O KNIHU

11.10.2006, 00:00

Viete, kto to povedal?

"Udalosti, vek a skúsenosť vždy prinášajú niečo nové"
(Res, aetas, usus semper aliquid apportat novi.)

Viete, kto povedal tieto slová? Napovieme, že to bol najväčší rímsky polyhistor a satirik, písal špeciálne úvahy z najrôznejších vedných odborov. Žil v rokoch 116 -- 27 p. n. l.

Ak viete odpoveď na našu otázku, pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava alebo mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Dátum na pečiatke korešpondenčného lístka musí byť najneskôr 18. októbra 2006, teda o týždeň. Mená výhercov uverejníme v rubrike VZDELÁVANIE o dva týždne.

O čo dnes hráme:
Opál, zafír, jantár, ametyst... Drahé kamene odjakživa pútali pozornosť a vášne, nielen kráľovien a panovníkov. Stáročia boli znakom moci. Nepochybne sú nádherné a tak trochu tajomné. Mnohí ľudia veria, že prinášajú alebo posilňujú určité vlastnosti, liečia choroby. Ak ich chcete poznať bližšie, preštudujte si knihu DRAHÉ KAMENE z edície Príroda v kocke. Táto malá encyklopédia predstavuje na vyše 800 fotografiách viac ako 130 druhov drahých kameňov a naučí vás identifikovať ich.

Vydalo vydavateľstvo IKAR v roku 2005.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/vzdelavanie, menuAlias = vzdelavanie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
14. máj 2024 09:17