StoryEditor

Na Slovensko príde veľká zahraničná autopožičovňa

07.11.2017, 12:23
Od 2. apríla 2018 spoločnosť United Rental Group,s.r.o., ako najväčší prevádzkovateľ prenájmu automobilov v SR doplní do svojho portfólia ďalšiu nadnárodnú značku.

Základná ponuka služieb bude pre rôznorodé segmenty zákazníkov. Zámerom značky je otvoriť do 12 mesiacov sieť zastúpení od Bratislavy po Košice formou spolupráce s dílermi automobilov a servisnými strediskami. Ponuka služieb bude prezentovaná aj na letiskách a železničných staniciach, so zameraním na dovolenkárov, obchodných cestujúcich a rodiny.
Značka ponúka služby v znamení hesla “dostaňte viac za menej“.

Spoločnosť United Rental Group aktuálne zastupuje na území Slovenska značky:

AVIS Auto požičovňa
AVIS Van Rental Prenájom úžitkových automobilov
AVIS MaxiRent unifikovaný 12 mesačný prenájom áut na fixné obdobie
AVIS Lease Operatívny leasing a fleet manažment
AVIS Prestige Prenájom luxusných a športových vozidiel

Skupina spoločností poskytujúca služby v segmente automobilov je integrovaná štruktúrovaná spoločnosť poskytujúca služby rôznych úrovni prenájmu a financovania. AVIS Slovensko je lídrom v prenájme vozidiel na slovenskom trhu už viac ako 21 rokov. Prevádzkuje viac ako 1 300 vozidiel s priemerným vekom 9 mesiacov. Pôsobí v 22 pobočkách a ponúka 22 kategórií s 35 rôznymi typmi vozidiel. Zamestnáva viac ako 60 zamestnancov v priamom a 85 v nepriamom pomere.

Nájdete nás:                                                            Kontakt:
Ivanská cesta 43                                                      02/48484502
821 04 Bratislava                                                     Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. apríl 2024 01:18