StoryEditor

Druhé kolo volieb sa blíži: Odvážlivec stavil na Čaputovú až 15-tisíc eur

25.03.2019, 23:00
Už túto sobotu 30. marca spozná Slovensko meno nového prezidenta. O post hlavy štátu zabojujú dvaja najsilnejší kandidáti – v 2. kole volieb sa podľa predpokladov proti sebe postavia Zuzana Čaputová a Maroš Šefčovič. Ako vnímajú prezidentské voľby stávkari a na ktorých tipoch môžete v druhom kole zarobiť?

Stávky za viac než pol milióna

Už prvé kolo prezidentských volieb bolo pre stávkarov mimoriadne lákavé. Potvrdil to aj Juraj Zvonár, bookmaker stávkovej kancelárie Fortuna. „V porovnaní s inými, či už parlamentnými, alebo komunálnymi voľbami bol záujem Slovákov vyšší. V súvislosti so stávkami na prezidentské voľby prijala Fortuna viac než 20-tisíc tiketov v celkovej hodnote približne 555-tisíc eur,“ prezradil.          

Náš tip: Chcete si na voľby staviť aj vy, ale stávky na kandidátov vás nelákajú? S lákavým kurzom 3,48 môžete staviť napríklad na volebnú účasť vyššiu ako v prvom kole (48,7 %). Ako nový registrovaný stávkar môžete navyše od Fortuny dostať bonus 20 eur k prvej stávke.

Najvyšší vklad bol na Čaputovú         

Za najväčšiu favoritku na víťazstvo bola už pred prvým kolom považovaná Zuzana Čaputová, ktorá získala viac než 870-tisíc platných hlasov. „Jeden stávkar na jej celkový triumf dokonca neváhal staviť viac než 15-tisíc eur. Druhý najvyšší vklad sme zaznamenali na výhru Maroša Šefčoviča. Išlo o sumu 5-tisíc eur. Práve stávka na celkové víťazstvo jedného z kandidátov bola pre ľudí tým najatraktívnejším, čo v kurzovej ponuke bolo,“ priznal Zvonár.

Náš tip: Pokiaľ beriete výhru Zuzany Čaputovej ako hotovú vec, ale kurz 1,03 nepovažujete za atraktívny, máme pre vás riešenie. S kurzom 2,13 si stavte na to, že v druhom kole prekročí hranicu 1 250 000 hlasov. K tomu môžete od stávkovej kancelárie Fortuna získať vstupný bonus až do výšky 1 000 eur.

Harabin voľby naozaj vyhral. Ale iba medzi stávkarmi

Pokúšal sa o veľké prekvapenie, no neuspel. Napriek tomu Štefan Harabin tesne po zverejnení výsledkov vyhlásil, že voľby vyhral. A čiastočne mal aj pravdu. „Paradoxne sa na tiketoch neobjavovalo najčastejšie meno top favoritky Zuzany Čaputovej, predbehol ju totiž Štefan Harabin. Práve na jeho meno sme prijali najviac stávok. Zaujímavosťou je napríklad aj tiket s vkladom 2 000 eur na triumf Mariana Kotlebu,“ uviedol Juraj Zvonár, bookmaker Fortuny.

Náš tip: Veríte v senzáciu a vo výhru Maroša Šefčoviča? Vyskúšajte stávku bez rizika od Fortuny až do výšky 30 eur. Ak by sa stal prezidentom, vďaka kurzu 13 by na vaše konto mohlo pribudnúť až 390 eur. No ak by sa tak nestalo, váš vklad by ste jednoducho dostali späť a môžete si staviť znovu.

Špeciálny tip na záver: Získajte bonus od Fortuny

Dodajte druhému kolu volieb ešte viac vzrušenia a stavte si vo Fortune, ktorá má pre všetkých nových registrovaných hráčov pripravené lákavé bonusy. Potešiť vás môže napríklad prvá stávka bez rizika až do výšky 30 eur, ale na výber máte aj bonus k prvej stávke 20 eur či dokonca vstupný bonus až do výšky 1 000 eur. Výber záleží len na vás!

Odporúčame: Ak obľubujete stávky na politiku, v stávkovej kancelárii Fortuna máme pre vás ďalšie tipy na výhru. Deň po voľbách na Slovensku si volia hlavu štátu aj na Ukrajine a už dnes si môžete staviť aj na možných prezidentských kandidátov v Česku či USA. O politické stávky tak rozhodne nie je núdza, rovnako ako o skvelé bonusy.

Chcem si staviť vo Fortune

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 11:44