StoryEditor

Počuli ste už o materiáli fleece?

16.01.2020, 23:00
Fleece. Príjemný na dotyk, pohodlný na nosenie. Materiál, ktorý je možné využiť ako pri oživení bývania, tak aj pri vynovení vášho šatníka. Vhodný je najmä v tomto zimnom období, nakoľko vás zaručene počas mrazivých dní či tuhých chladných nocí zahreje.

Pokiaľ hľadáte vhodný materiál, ktorý vám stopercentne zaručí teplo, zvoľte fleece. Vyrábajú sa z neho ako deky či vankúše, tak aj mikiny, bundy alebo čiapky. Nielenže si váš domov zútulnite, ale pod dekou z fleecu sa budete cítiť komfortne. Pri nosení fleecovej bundy zase takmer ani nepocítite, že ju máte. Tu je niekoľko výhod, ktoré tento materiál pri jeho použití prináša.

Skrášlite si bývanie

Fleece látka je vhodná aj pri vynovení vášho bývania v podobe diek, podšívok či vankúšov. Spestrite si obytné priestory rôznymi farebnými prevedeniami a nielenže si váš byt oživíte, ale dekorácie z fleecu vám zaručia pohodlie a komfort, ktorý tak vyžadujete.

Zahrejte sa vďaka fleecu

Tento mäkký a príjemný materiál skvele izoluje teplo. Navyše je charakteristický rýchlym schnutím. Okrem iného sa nemusí ani žehliť a po praní si nevyžaduje žiadnu náročnú úpravu. Stačí sa len držať návodu na ošetrovanie a oboznámiť sa, čo je pri danom type fleecu vhodné a čo nie. Vybrať si môžete spomedzi mikín, búnd či čiapok, no taktiež sa tento materiál môže využiť ako vhodná vložka do búnd alebo kabátov.

Počuli ste už o antipillingu?

Pokiaľ sa pri výbere tohto materiálu obávate, že bude dochádzať k výraznej žmolkovitosti, viac už nemusíte. Stačí sa pri výbere upriamiť na fleece antipilling, ktorý je protižmolkovo upravený. Kvalita je tak zaručená.

Pokiaľ sú vám blízke veci z tohto materiálu a uvažujete o tom, že si niečo kreatívne sami vytvoríte, pozrite si ponuku na internetovom obchode Bubulakovo.sk a určite si vyberiete.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
14. apríl 2024 10:07