StoryEditor

ThinkPad X1 Fold: Prvý notebook s ohýbateľným displejom na svete

06.12.2020, 23:00
Predstavujeme vám nový základ v oblasti funkčnosti a výkonu v jednom. Užite si najvyššiu rýchlosť a inteligenciu s vynikajúcou životnosťou batérie, zoznámte sa s priekopníckym zariadením ThinkPad X1 Fold – prvý notebook s ohýbateľným displejom.

Vrchol technologickej inovácie prináša revolučnú kombináciu presnosti a všestrannosti. Či už ste fanúšikom inteligentných technológií alebo si vaša práca vyžaduje vysoko mobilné zariadenie, ktoré funguje v každej situácii, ThinkPad X1 Fold vám prinesie perfektný používateľský zážitok.

Spojenie známych funkcií, ktoré už všetci poznáme zo smartfónov a tabletov, do jedného skladacieho počítačového zariadenia, navždy pretvorí spôsob, akým pracujete, hráte, tvoríte a spájate sa. Na X1 Fold si jednoducho pripravíte a pozriete prezentácie, prečítate emaily či prelistujete obľúbené e-booky. Jednu obrazovku je možné ohnúť, zložiť či dokonca rozdeliť na dve, všetko podľa vašich predstáv a potrieb.

Výkonnosť a presnosť v jednom

ThinkPad X1 Fold je vybavený procesorom Intel® Core™ s technológiou Intel Hybrid a výkonnou RAM pamäťou, pre zaistenie presnosti a výkonnosti. Notebook funguje na operačnom systéme Windows 10 Pro a poskytuje až 11 hodinovú výdrž batérie, ktorá poteší nejedného manažéra, obchodníka, ako aj bežného používateľa.

ThinkPad X1 Fold ThinkPad X1 Fold Lenovo

​S váhou menšou ako 1 kg ThinkPad X1 Fold zaujme každého, kto denne pracuje na počítači v kancelárii alebo sa potrebuje presúvať a prispôsobovať sa rôznym situáciám na stretnutiach a na cestách. Dotyková ohýbateľná obrazovka s uhlopriečkou 13,3 palca disponuje OLED panelom s rozlíšením 2K, a tak sú možnosti jej využitia takmer nekonečné. Obrazovka je zložená až z 11 vrstvovej technológie, aby sa zabezpečila jej použiteľnosť a najmä odolnosť.

Nenápadný a elegantný

Elegantné kožené puzdro poskytuje štýlový vzhľad a funkčné elementy dizajnu, ako je stojan na postavenie zariadenia. ThinkPad X1 Fold je teraz k dispozícii spolu s Bluetooth klávesnicou Mini Fold, ktorú je možné uskladniť a bezdrôtovo nabíjať vo vnútri zariadenia, nechýba pero Lenovo Mod, aby si používatelia mohli robiť poznámky, komentovať alebo podpisovať právne dokumenty. X1_Fold_Hero_Front_Side_Display_Keyboard X1_Fold_Hero_Front_Side_Display_Keyboard Lenovo

​Tablet, kompaktný notebook či ohýbateľný multitasker? To je Lenovo ThinkPad X1 Fold. Šikovné bezdrôtové príslušenstvo v kombinácii s malou hmotnosťou robia z tohto priekopníckeho zariadenia ideálneho spoločníka do práce aj na cesty.

Lenovo ThinkPad X1 Fold si do konca roka 2020 môžete zakúpiť exkluzívne v spoločnosti Datacomp.

Lenovo X1 Lenovo X1 Lenovo

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 23:36