StoryEditor

Prečo je virtuálne sídlo čoraz populárnejšie?

25.09.2015, 10:31

Aj keď sa niektorí ľudia stále oháňajú dôsledkami ekonomickej krízy, ceny za prenájom nehnuteľností sú späť na svojej pôvodnej úrovni. Prenájom kancelárií nie je na trhu s nehnuteľnosťami žiadnou výnimkou. To je hlavný dôvod, prečo si ľudia vyberajú prenájom sídla spoločnosti prostredníctvom virtuálneho sídla – chcú ušetriť. Týmto spôsobom môžu ušetriť aj stovky eur mesačne. Čo je virtuálne sídlo a ako funguje?

Ako môžete ušetriť vďaka virtuálnemu sídlu?

Každá firma musí mať v obchodnom registri zapísané sídlo spoločnosti a práve preto, si niektorí podnikatelia prenajímajú kancelária, aby získali adresu, ktorú si môžu zapísať do ORSR. Spĺňajú všetky zákonné požiadavky, no stojí ich to stovky eur mesačne a pritom často ani kanceláriu nepotrebujú, lebo pracujú z domu alebo v teréne. Vďaka virtuálnemu sídlu získate adresu, ktorú si zapíšete do obchodného registra a zároveň nebudete platiť drahé nájomné za kancelárske priestory, ktoré nepotrebujete.

Koľko stojí prenájom virtuálneho sídla?

Spoločnosť Online Invest vám ponúka prenájom virtuálnej kancelárie už od 11 €/mesačne. Ide o dlhodobý prenájom, takže sa nemusíte obávať toho, že po pár mesiacoch budete musieť hľadať nové sídlo. Priestory, v ktorých sa virtuálne sídlo nachádza vlastní Online Invest resp. ich spriatelené spoločnosti, takže máte dlhodobú garanciu, že vám táto adresa v ORSR ostane.

Aké sú výhody virtuálnej kancelárie?

Výhody registračného sídla či virtuálnej kancelárie sú hlavne v tom, že ušetríte značnú sumu, ktorú môžete následne investovať do rozvoja svojho podnikania. Okrem toho získate sídlo na prestížnej bratislavskej adrese, čo vám hlavne v začiatkoch pomôže zvýšiť vašu dôveryhodnosť, kým si vybudujete svoje renomé. A okrem toho, vedeli ste, že je oveľa menšia pravdepodobnosť toho, že vás navštívi daňová kontrola v Bratislave ako v ostatných okresných mestách?

Kde si môžem prenajať virtuálne sídlo?

Spoločnosť Online Invest ponúka virtuálne sídla na týchto bratislavských adresách:

  • Osadná - od 11 €/mesačne
  • Vyšehradská – od 13 €/mesačne
  • Klincová – od 16 €/mesačne
  • Kopčianska – od 16 €/mesačne
  • Konventná – od 16 €/mesačne
  • Michalská – od 26 €/mesačne

Oslovili vás výhody virtuálne sídla? Využite služby spoločností Online Invest a Company Consulting. 

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 03:01