StoryEditor

Platinová limitovaná edícia slovenskej vodky už aj v európskych metropolách

21.04.2017, 00:00
Slovenský výrobca kvalitnej vodky Goral Vodka MASTER sa rozhodol uviesť na slovenský trh 77 fliaš exkluzívnej limitovanej edície „7 divov Slovenska“.

V posledných rokoch sa vo svete zaradil alkohol vedľa ďalších komodít ako je zlato, striebro, nehnuteľnosti či umenie medzi výhodné investície. Tento trend možno pozorovať už aj u nás. Napríklad v susednom Česku nájdete kamennú predajňu so špičkovým i investičným alkoholom Tretter´s Gallery Spirits Shop. Zo všetkých produktov, ktoré nájdete v tomto obchode, až v 60% ide o alkohol z limitovaných edícií.

A ako je to s „limitkami“ slovenských výrobcov alkoholu? Goral Vodka MASTER v týchto dňoch uviedla na slovenský trh exkluzívnu limitovanú edíciu „7 divov Slovenska“. Ide o jedinečnú fľašu s objemom 1,75 litra, na ktorej je 22 karátovou platinou s označením Bright Platinum Paste GPP 1260 dekorovaných sedem nových divov Slovenska. Unikátnosť edície je zvýraznená faktom, že bolo vyrobených len 77 fliaš, ktoré sú navyše dekorované 22 karátovou platinou. Každá fľaša je preto už teraz zberateľským unikátom.

Výnimočnosť limitovanej edície podčiarkujú aj jej prví majitelia. Stali sa nimi víťazi veľmi kvalitne obsadenej  medzinárodnej súťaže MASTERS OF MASTER. Súťaž sa konala v januári v Bratislave a jej účastníkmi boli barmani pôsobiaci v špičkových baroch európskych metropol. Limitovanú edíciu slovenskej Goral Vodka MASTER „7 divov Slovenska“ si víťazi odviezli do svojich barov v Londýne, Prahe a Budapešti.

Majiteľom jednej z limitovaných fliaš je aj bývalý slovenský futbalista a aktuálny triatlonista, Filip Šebo, o ktorom je známe, že si rád užíva život a má rád kvalitné veci. Túto exkluzívnu vodku v gigantickej 1,75l fľaši si vraj odloží na špeciálnu príležitosť.

Platinovú fľašu so 7 divmi Slovenska si odvážal z návštevy Bratislavy aj majiteľ jednej z najprestížnejších značiek hodiniek Audemars Piguet, p. Olivier Audemars. 

Či sa táto výnimočná limitovaná edícia zo Slovenska môže stať v budúcnosti výhodnou investíciou, sa dnes pravdepodobne nikto neodváži predpovedať. Jedno je však isté, môže sa stať exkluzívnym zberateľským kúskom alebo kvalitou na výnimočnú príležitosť. Čas ukáže... 

​Jedinečnú 1,75l fľašu limitovanej edície si je možné kúpiť exkluzívne na web stránke 77dovodov.sk. Cena bola určená na 77 €. Práve kvôli limitovanému počtu fliaš, platinovému dekorovaniu a certifikátu originality, ktorý je súčasťou každého balenia, možno predpokladať, že produkt sa môže stať exkluzívnym zberateľským kúskom.

Limitovaná edícia je inšpirovaná anketou z decembra minulého roku, v ktorej si Slováci zvolili 7 nových divov Slovenska. Anketu iniciovala slovenská Goral Vodka MASTER, ktorá za 6 rokov svojej existencie ako jediná slovenská vodka získala zlaté medaily v Londýne, Hongkongu, Moskve, kalifornskom Beverly Hills, francúzskom Cannes a vždy sa hlásila k svojmu slovenskému pôvodu.

Jasným víťazom ankety 7 nových divov Slovenska sa stali Vysoké Tatry, ktoré získali 65 % hlasov z celkového hodnotenia. Na druhom mieste so 48 % sa umiestnil Slovenský raj. Prvú trojku uzatvára Bojnický zámok so 43 %. Nasleduje oltár Majstra Pavla v Levoči (42 %), rázovitá obec Čičmany (37 %), Spišský hrad (36 %) a mesto Banská Štiavnica (33 %).

Vďaka všetkým Slovákom, ktorí hlasovaním v ankete zvolili nových 7 divov Slovenska, vznikla táto exkluzívna limitovaná edícia, ktorá vzdáva hold krásam Slovenska.

Jedinečnú svetovú vodku je možné kúpiť v prestížnom moskovskom nákupnom centre GUM priamo na Červenom námestí, v michelinskej reštaurácii Hampton Manor v Anglicku, v prestížnych baroch v Londýne či Budapešti, ale aj na trhu USA. V súčasnosti je Goral Vodka MASTER distribuovaná  do 20 krajín sveta a v roku 2017 by k nim malo pribudnúť ďalších 8. Tajomstvo jej chute sa skrýva v 7-násobnej destilácii a 7-násobnej filtrácii. Len pre porovnanie, najznámejšie a najdrahšie vodky sveta s kúskami zlata, či inými lákadlami sú filtrované maximálne 3 až 6 krát. Dôslednosť pri výrobe je dotiahnutá do detailov. Aby sa chuť vodky nezmenila, fľaše, do ktorých sa plní, nie sú obmývané vodou, ale priamo vodkou.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 12:50