Shutterstock
StoryEditor

Ušetrite čas a peniaze - nápady na darčeky

24.10.2022, 00:00

Každá žena si často láme hlavu otázkou, aký darček dať mužovi k jeho sviatku. Či už sa jedná o darček pre otca, manžela, syna alebo suseda, môže to byť niekedy prekvapivo náročné. Poďme sa pozrieť na pár tipov, ktoré by vám mohli pomôcť pri výbere darčeka.

Darčeky pre milovníkov dobrého vína alebo kvalitnej whiskey

Pokiaľ ste sa rozhodli darovať mužovi fľašu dobrého vína, tento darček môžete obohatiť napríklad zátkou na víno. Vďaka tejto zátke si oslávenec môže uzavrieť nedopité víno vo fľaši a odložiť si ho na iný deň. Zátka na víno je jeden z najlepších nápadov na darčeky pre mužov, ktorý navrhla holandská stránka Keuzehelper.

Pre muža, ktorý namiesto vína má radšej kvalitnú whiskey, budú skvelým darčekom Whiskey Stones. Sú to kocky z prírodného kameňa, ktoré môžu slúžiť ako kocky ľadu. Pýtate sa ako? Odpoveď je, že veľmi jednoducho. Keď ich pred použitím vložíte na niekoľko hodín do mrazničky, budú mať v konečnom dôsledku rovnaký efekt ako kocky z ľadu. Dokonca majú aj veľkú výhodu – neroztápajú sa a ľahko sa čistia. To znamená, že ich môžete používať opakovane.

Nápady na darčeky pre šikovných mužov

Každý kutil by mal vlastniť posuvné meradlo. Digitálne posuvné meradlo je pre tento typ mužov skvelým darčekom. Digitálny displej tohto meradla vám zaručí presnosť pri vnútornom aj vonkajšom meraní, či meraní hĺbky, čo zjednoduší vašu prácu.

Mäsiarsky nôž je nevyhnutnou pomôckou každého muža, ktorý rád varí. Týmto darčekom nikdy nič nepokazíte, práve naopak, je to veľmi užitočný darček. Keď už váš muž mäsiarsky nôž vlastní, dobrým tipom môže byť aj prenosný plynový gril. Nejeden muž sa rád pochváli dobre ugrilovaným mäsom.

Tipy na darčeky pre mužov, ktorí sa o seba radi starajú

Medzi užitočné darčeky pre mužov bezpodmienečne patrí súprava na holenie a kvalitný župan. Pánsky župan je skvelou voľbou na nosenie doma hlavne vďaka pohodlnosti. Mnoho mužov ho ocení prevažne pri čase strávenom pri holení.  

Jedným z najpopulárnejších darčekov je pánsky parfém. Tento darček ocení každý muž, najmä keď poznáte, aké vône má rád. Pri výbere si preto treba dávať pozor, aby ste sa trafili do jeho vkusu.

V skutočnosti existuje stále veľa nápadov, čo darovať svojmu mužovi, otcovi, bratovi alebo synovi. To, aký darček pre neho vyberieme, závisí od toho, ako dobre tohto muža poznáme. Holandská darčeková stránka Keuzehelper ponúka širokú škálu tipov na darčeky pre mužov. Niekoľko bolo spomenutých v tomto článku. Ale pre širší výber sa určite oplatí navštíviť túto stránku.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 12:07