CBC 345 so skvelou lokalitou a dostupnosťou.ALTO RE
StoryEditor

Office na lukratívnej adrese v centre mesta? Môžete ho mať aj vy

04.09.2023, 00:00

Komplex administratívnych budov situovaných v bezprostrednej blízkosti centra Bratislavy, City Business Center – CBC 345 – má nového spolumajiteľa. Stal sa ním popredný realitný investor a developer v oblasti nehnuteľností, spoločnosť Alto Real Estate, ktorá má skúsenosti s prevádzkou špičkových kancelárskych priestorov vysokého štandardu, akými sú Digital Park 1 a 2 alebo SKY PARK Offices.

Najväčší správca podielových fondov na Slovensku spoločnosť Tatra Asset Management a realitná spoločnosť Alto Real Estate totiž tento rok spojili sily vo svojich podnikoch zameraných na prenájom administratívnych priestorov. A práve skupina Alto bude zodpovedná za správu tohto spoločného portfólia.

CBC 345 je komplex troch administratívnych budov, ktoré sú súčasťou biznis zóny Nivy. Hlavnými benefitmi sú atraktívna lokalita a nízke prevádzkové náklady v kombinácii s vysokou úrovňou poskytovaných služieb. Samozrejmosťou sú klimatizované priestory, prevádzka 24/7, bezbariérový prístup, parkovanie pre návštevy a dostupnosť rozmanitých obchodných a reštauračných služieb.

Poloha v blízkosti hlavných cestných uzlov umožňuje rýchle napojenie na diaľničný obchvat, letisko či vlakovú stanicu. Zastávky MHD priamo na Karadžičovej ulici ponúkajú možnosť efektívne využívať mestskú hromadnú dopravu. Výnimočnosť lokality umocňuje susedstvo s multifunkčným projektom novej autobusovej stanice v pešej vzdialenosti.

image

Titul Office roka 2022 patrí nájomcovi v CBC 345, firma CAPEXUS.

CAPEXUS

Projekt ponúka kancelárie priestory vysokého štandardu prispôsobené požiadavkám nájomcov na mieru. Tak, aby vyhovovali potrebám firiem a hlavne ich zamestnancom. Túto príležitosť pred časom využila napríklad spoločnosť CAPEXUS SK, ktorá uspela v súťaži Office roka. Cieľom súťaže je ukázať a vyhodnotiť najzaujímavejšie pracovné prostredie firiem na Slovensku. Ako sa im to podarilo? Priestor v CBC 345 a jeho dispozíciu vytvorili podľa želaní zamestnancov s ohľadom na ich zdravie. Napríklad aj úpravou vzduchotechniky a inštalovaním biodynamického osvetlenia.

V komplexe CBC 345 nájdu svoje sídlo významné spoločnosti, ale vďaka flexibilite priestorov ponúka riešenie pre každú veľkosť firmy – od útulných kancelárií s rozlohou 25 štvorcových metrov po veľké kreatívne priestory na ploche tisíc štvorcových metrov. Aj preto tu nájdete začínajúce firmy, ale napríklad aj najväčšieho poskytovateľa hostingu na Slovensku s viac ako dvadsaťročnou tradíciou, spoločnosť Websupport.

Prečo sa firmy sťahujú do moderných administratívnych budov – CBC 345?

Lokalita.

Poloha v novej centrálnej biznis zóne je výborne dostupná pre zamestnancov, klientov a spolupracovníkov. Všetko, čo bežne potrebujete, máte poruke. Zvyšujú spokojnosť zamestnancov. Kancelárie sú navrhnuté tak, aby boli príjemné a inšpiratívne. To vedie k jednoduchšiemu hľadaniu a následne k nižšej fluktuácii zamestnancov a väčšej oddanosti spoločnosti.

Podporujú spoluprácu.

Kancelárie obsahujú rôznorodé priestory so zónami pre kolaboráciu, ktoré podporujú spoluprácu medzi zamestnancami. To je užitočné, ak pracujete na projektoch, ktoré vyžadujú úzku spoluprácu medzi rôznymi tímami alebo len chcete zabezpečiť fungujúcu firemnú kultúru.

Zvyšujú produktivitu.

Moderné kancelárie sú technologicky navrhnuté tak, aby boli ergonomické a pohodlné, čo zamestnancom pomáha vykonávať úlohy efektívne a podporuje kreativitu.

image

Interiér Office roka 2022 firmy CAPEXUS. 

CAPEXUS

O Alto Real Estate

Alto Real Estate tvorí udržateľné, stabilné a nadčasové realitné projekty s dôrazom na kvalitu. Kombinuje spoluprácu s odborníkmi, nadčasový dizajn a technologické inovácie tak, aby každý projekt bol nielen jedinečný, ale prinášal kvalitný verejný priestor pre ľudí, ktorí v ňom pracujú, žijú a trávia voľný čas. Investičné portfólio tvoria kancelárske budovy a retailové jednotky obsluhujúce rezidenčné budovy, ako aj developerské projekty v príprave a vo výstavbe. Hodnota aktív portfólia je vyše 500 miliónov eur. Spoločnosť spravuje viac ako 140 000 m2 existujúcich kancelárskych a obchodných priestorov v centrálnych lokalitách Bratislavy.

 

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 08:57