Ovocné sady TrnávkaJTRE
StoryEditor

Ceny novostavieb v Bratislave neklesajú, niektoré sa však stávajú dostupnejšími

28.02.2024, 00:00

Situácia na trhu s nehnuteľnosťami v Bratislave zostáva pre mnohých obyvateľov náročná. Vysoké ceny bývania spolu s rastúcimi úrokovými sadzbami hypoték robia z kúpy domova v hlavnom meste Slovenska čoraz väčšiu výzvu. Zatiaľ čo ceny nehnuteľností klesajú veľmi pomaly a v segmente novostavieb takmer vôbec, hypotekárne úroky dosiahli za uplynulé roky desaťročné maximá. Výška splátok je pre mnohých potenciálnych kupcov neúnosná, čo zohľadňujú aj rôzni developeri pri stratégii predaja. Jeden z lídrov bratislavského trhu prišiel s originálnym riešením.

Každý mesiac kupcom vráti 300 eur

V tejto nepriaznivej situácii developer J&T REAL ESTATE prichádza s ponukou, ktorá by mohla mnohým uľahčiť rozhodovanie. Projekt Ovocné sady Trnávka v Ružinove je jeden z najdostupnejších projektov novostavieb v Bratislave. S cenami za štvorcový meter 3 700 eur s DPH sa projekt zaradil medzi cenovo najdostupnejšie a najatraktívnejšie pre tých, ktorí hľadajú kvalitné bývanie za rozumnú cenu.

Okrem cenovej dostupnosti ponúka tento projekt aj unikátny bonus – cashback 300 eur mesačne po dobu dvoch rokov. Tento finančný benefit môže významne pomôcť novým majiteľom bytov v prvých rokoch po kúpe, či už na pokrytie nákladov na zariadenie bytu alebo ako úľavu pri splácaní hypoték.

Dostupné komunitné bývanie v Ružinove

Záujem o byty v Ovocných sadoch bol vysoký už od prvého momentu predaja. Prvá etapa projektu sa predala rekordne rýchlo, čo potvrdzuje, že ponuka spĺňa očakávania širokej skupiny zákazníkov. Developer J&T REAL ESTATE, známy svojimi kvalitnými projektmi ako Eurovea City, River Park, a Zuckermandel, sa snaží prispieť k tvorbe mesta a ponúkať riešenia, ktoré zohľadňujú súčasné ekonomické výzvy.

Ovocné sady Trnávka nie sú len o výhodnej cene a finančnom bonuse. Projekt ponúka svojim obyvateľom bohaté komunitné vybavenie, vrátane veľkého parku, detského ihriska, a priestorov pre loptové hry. Tieto prvky zvyšujú kvalitu bývania a spokojnosť obyvateľov, ktorí tu nájdu nielen domov, ale aj príjemné prostredie pre život.

Ponuka J&T REAL ESTATE predstavuje v kontexte súčasných ekonomických výziev na trhu s nehnuteľnosťami v Bratislave výnimočnú príležitosť. S cashback bonusom 300 eur mesačne počas dvoch rokov a dostupnosťou kvalitných bytov v atraktívnej lokalite Ružinova môže byť projekt Ovocné sady Trnávka pre mnohých svetlom na konci tunela.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
10. apríl 2024 00:12