StoryEditor

Vyhrajte wellness víkend s vínom Villa Maria

12.06.2024, 00:00

Ak máte radi dobrodružstvo a chcete si vychutnať jedinečné vína, neváhajte sa zapojiť do súťaže s Villa Maria. Tieto vína sú skutočným klenotom Nového Zélandu a u nás veľmi obľúbené, predovšetkým pre svieži Sauvignon Blanc.

Kúpte víno Villa Maria vo WinePlanet a vyhrajte krásne ceny. V súťaži je wellness víkend v Hoteli Kontakt vo Vysokých Tatrách, vína v hodnote 300 €, vstupenky na Párty s Villa Maria a množsto zliav. Ochutnávajte vína Villa Maria za výhodné letné ceny a registrujte sa do súťaže s Villa Maria, ktorá trvá do 7.júla 2024. 

Čo môžete vyhrať?

Výhercovia súťaže sa môžu tešiť na wellness víkend v Hoteli Kontakt vo Vysokých Tatrách. Oddych a relax v jednom z najkrajších kútov našej krajiny je práve to, čo vaše telo a duša potrebujú. Jednou z cien je aj výnimočný výber vín Villa Maria v hodnote 300 €. Tieto lahôdky z Nového Zélandu sú skvelým sprievodcom na každú príležitosť a budú vám pripomínať vaše šťastné víťazstvo ešte dlho po skončení súťaže.

image
WinePlanet

V hre je tiež 20 vstupeniek na jedinečnú Párty s Villa Maria, ktorá sa koná už 4.7.2024 v Bratislave v priestoroch vínotéky WinePlanet na Starej Vajnorskej. Ide už o ôsmy ročník príjemnej akcie na terase plnej hudby, jedla, vína a dobrej nálady. Degustácia bude ako vždy neriadená v štýle „All you can drink“ a privíta vyše 150 hostí.

Ako sa zapojiť do súťaže s Villa Maria?

Kúpte minimálne jedno víno značky Villa Maria v ktorejkoľvek predajni WinePlanet alebo na eshope WinePlanet.sk. Registrujte svoj súťažný nákup na www.villamaria.wineplanet.sk a ste v hre!

Neváhajte a pridajte sa ešte dnes. Vína Villa Maria vás určite očaria a prinesú do vášho života trochu exotiky a luxusu, ktorý si zaslúžite.

image
WinePlanet
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
21. jún 2024 22:52