StoryEditor

IDS Scheer a HP spojili sily

20.12.2004, 23:00

IDS Scheer, medzinárodná softvérová a konzultačná spoločnosť poskytujúca služby v oblasti procesného manažmentu a IT, oznámila podpísanie zmluvy o strategickej spolupráci so spoločnosťou Hewlett-Packard, ktorá zákazníkom prinesie kompletné end-to-end riešenia pre implementáciu SAP riešení. Očakáva sa, že strategické spojenie zlepší ponuku služieb spoločnosti Hewlett-Packard v konzultačnej a integračnej oblasti v spojení so špecifickými skúsenosťami IDS Scheer v oblasti riadenia podnikových procesov (Business Process Management).
IDS Scheer, svetový líder v oblasti korporatívnych riešení pre riadenie podnikových procesov, ponúka integrované a kompletné portfólio nástrojov pre návrh, implementáciu, meranie a riadenie podnikových procesov -- ARIS Process Platform. "Strategické partnerstvo spoločnosti HP so spoločnosťou IDS Scheer doplní existujúce riešenia, hardvér, softvér a služby, ktoré ponúka HP," zdôraznil Peter Karg, Director Technology Solution Group, Consulting and Integration HP ISE. "Strategické spojenie bude obzvlášť efektívne v oblasti riadenia podnikových procesov a poradenstva pre softvér SAP, ktoré patria medzi kľúčové kompetencie IDS Scheer."
Na základe kontraktu HP poskytne zákazníkom komplexné riešenia IT infraštruktúry, ako aj podporu a konzultačné služby. IDS Scheer ponúkne Business Process Transformation od analýz až po vybudovanie a monitorovanie podnikových procesov, optimalizáciu a zoštíhľovanie podnikových procesov s cieľom podpory firemnej stratégie. V spolupráci s IDS Scheer bude HP schopný ponúknuť zákazníkom kompletné portfólio od Business Processes až po HP Adaptive Infrastructure, čo zabezpečí veľkú konkurenčnú výhodu na trhu.
Strategická dohoda medzi IDS Scheer a spoločnosťou Hewlett-Packard sa týka HP EMEA regiónu (Európa, Stredný východ a Afrika) a všetkých segmentov trhu požadujúcich technologické riešenie SAP. "Zákazníci budú mať prístup ku kombinovanému brandžovému know-how oboch spoločností a k integrovanej implementácii podnikových procesov a infraštruktúrnych riešení," hovorí Dr. Ferri Abolhassan, Co-chairman and CEO IDS Scheer. "Navyše, návrh riešení bude podporovaný procesnými znalosťami a implementácia bude kombinovaná s "best-of-breed technology."

Partnerstvo umožní HP doplniť portfólio svojich služieb o oblasť, v ktorej je spoločnosť IDS Scheer lídrom na trhu, a to o analýzu, modelovanie a simuláciu podnikových procesov. Existujúce služby spoločnosti HP budú doplnené v oblasti mySAP, ERP, EAI, SAP NetWeaver a ďalších technológií SAP. HP v spolupráci s IDS Scheer bude ponúkať riešenia pre veľkých zákazníkov, ako aj pre malé a stredné firmy a rozšíri svoje know-how v oblastiach ako sú napr. energetika, verejný sektor a priemysel.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. máj 2024 17:18