Ľadové pokušenie chutí všetkým bez rozdielu. Dnes sa už nemusíme navyše obmedzovať tým, že si kvalitnú a lahodnú zmrzlinu dáme iba v cukrárni. Napokon, na prvý pohľad drahé zahraničné zmrzliny rôznych značiek, ktoré sú v ponuke obchodných reťazcov, pri dobrej akcii vyjdú v prepočte za "kopček" podstatne lacnejšie ako za deväť korún napríklad v Bratislave. Nehovoriac o minimálnom, resp. žiadnom riziku kúpiť si kdesi pri vode "čapovanú" zmrzlinu aj so salmonelou...
Aby nám zmrzlina priniesla dokonalý gurmánsky zážitok, mali by sme pri jej výbere dbať na kvalitu. Ponúkané zmrzlinové dezerty sa vyznačujú vysokou kvalitou, ktorej tajomstvo spočíva vo výbere tých najlepších ingrediencií a receptúr: kombinácie krémovej zmrzliny s ovocím, karamelom, čokoládou alebo s tvarohovým syrom mascarpone. K dispozícii sú receptúry a "strojčeky", takže dobrú zmrzlinu si možno urobiť aj doma. Vysoko kvalitné zmrzliny s bohatými receptúrami bývali iba v ponuke reštaurácií alebo špecializovaných cukrární, ktoré si ich samy vyrábali.
StoryEditor