StoryEditor

Hľadáte si novú prácu? Toto sú najlepšie ponuky

21.07.2015, 19:05
Autor:
zubzub
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších zaujímavých voľných pracovných miest.

Šéfkuchár

Vašou úlohou bude riadenie výroby jedál, dodržiavanie HACCP, tvorba jedálneho lístka a kalkulácií, manažovanie personálu, zásobovanie, inventúry, dodržiavanie rozpočtu nákladov výroby.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


HR consultant

Náplňou práce na tejto pozícii bude príprava a realizácia projektov týkajúcich sa získavania, výberu a náborov ľudských zdrojov potrebných k zabezpečeniu potrieb spoločnosti, zodpovednosť za prípravu a implementáciu interných a externých HR, marketingových aktivít súvisiacich so získavaním, výberom a náborom, spracovanie personálnej agendy a komplexná správa osobných zložiek zamestnancov, starostlivosť o zamestnancov - organizácia firemných akcií, atď., neustále zlepšovanie pracovného prostredia, personálne poradenstvo, atď.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Vedúci cestovnej agentúry

Na tejto pozícii budete viesť a riadiť cestovnú agentúru.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Časomerač

Náplňou práce bude meranie časov a spracovanie výsledkov na športových podujatiach časomernou a výpočtovou technikou. Práca s IT technikou a jej ovládanie. Inštalácia, nastavenie a ovládanie časomerných zariadení, počítačov a programov na spracovanie výsledkov.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Mitarbeiter im Verkäuferservice im Home Office

Das Team des Verkäuferservice arbeitet international, bietet Ihnen die hervorragende Gelegenheit, sich aktiv bei der Betreuung unserer Verkäufer einzubringen und erlaubt Ihnen dabei, die tägliche Arbeit von Zuhause durchzuführen.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Riadiaci pracovník (manažér) v oblasti marketingu

Vašou úlohou bude organizácia eventov a divadelných predstavení, komunikácia a realizácia stretnutí s médiami, klientmi, dodávateľmi a reklamnými angentúrami, realizácia marketingovej stratégie firmy.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Pracovník/manažér vo výrobe reklamy a digitálnej tlače

Na tejto pozícii vás čaká administratívna práca spojená prijatím a expedovaním objednávok (evidencia objednávok, kontaktovanie a informovanie zákazníka o priebehu realizácie jeho objednávky) a podobne.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Pracovník v oblasti reklamy, marketingu a obchodu

Pracovné miesto je určené pre znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Dentálny hygienik

Náplňou práce je dentálna hygiena.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Poistný poradca/finančný manažér

Náplňou práce bude obchodná a poradenská činnosť v oblasti financií ako je poisťovníctvo, bankovníctvo a zhodnotenie financií.

Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

Zdroj: www.istp.sk

01 - Modified: 2007-07-28 11:58:00 - Feat.: 0 - Title: V roku 1948 vznikla v Bratislave Slovenská národná galéria
01 - Modified: 2024-04-26 13:21:43 - Feat.: - Title: Nemecký inštitút očakáva rast nezamestnanosti na najvyššiu úroveň za takmer desaťročie 02 - Modified: 2024-04-23 13:00:00 - Feat.: - Title: Sľúbili im prácu v Rusku. Bez ich zvolenia však skončili na ukrajinskom fronte 03 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 04 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 05 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
27. apríl 2024 04:58