StoryEditor

Slovensko titul MBA nepozná?

04.02.2004, 23:00

Tretie celoslovenské stretnutie absolventov MBA pripravili predstavitelia klubov absolventov troch najvýznamnejších MBA programov: ESCP-EAP European School of Management v Berlíne (prvý rok sa študuje v Centre ďalšieho vzdelávania Ekonomickej univerzity), Weekend Executive MBA programu na Fakulte managementu Univerzity Komenského a programu City University, organizovaného britskou The Open University.
Podujatie moderoval Miroslav Siváček, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Chemolak Smolenice. Čestným hosťom bol generálny riaditeľ spoločnosti Coca-Cola Beverages Slovakia a prezident Podnikateľskej aliancie Slovenska Ivan Štefanec, ktorý s prítomnými diskutoval o vlastných skúsenostiach so štúdiom MBA, analyzoval silné a slabé stránky slovenských manažérov, hovoril o vplyve Európskej únie na budúcnosť slovenského podnikateľského prostredia až po filantropiu.
"Jedným z našich prvoradých cieľov je dosiahnuť oficiálne uznanie MBA štúdia na Slovensku. Je paradoxné, že tento druh štúdia, označovaný aj ako najvyššia forma manažérskeho vzdelávania, je uznaný napr. v Európskej únii či USA, no Slovensko zatiaľ tento titul stále oficiálne nepozná," povedal v diskusii Miroslav Siváček, predstaviteľ klubu absolventov MBA na Open University.
"Aby sa nám v našom úsilí darilo, bolo potrebné skoordinovať naše aktivity, a tak sme sa rozhodli, že založíme asociáciu združujúcu absolventov slovenských programov MBA. Tak sa nám skôr podarí zvýšiť povedomie slovenských manažérov o tejto forme vzdelávania" -- dodáva Rastislav Badalík, konateľ spoločnosti Bischoff & Compagnons a zároveň predstaviteľ združenia absolventov MBA klubu ESCP-EAP.

Text pod snímku:
Absolventi so záujmom počúvajú hosťa Ivana Štefanca. Zľava Martin Višňanský, riaditeľ Boehringer Ingelheim Pharma, Marián Beňo, predseda predstavenstva pivovaru Stein a Ján Kelény, marketingový manažér MERCK.



HN FOTO ARCHÍV
Dokument vytvorený : 03.02.2004 16:19:18
Ecopress, a.s.

Foto

Text k foto



Použil:




Absolventi so záujmom počúvajú hosťa - zľava - Martin Višňanský, riaditeľ Boehringer Ingelheim Pharma; Marián Beňo, predseda predstavenstva pivovaru Stein, a Ján Kelény, marketingový manažér MERCK.

30.1. 2004 Ba
snímka hn/Štefan Laktiš




Názov foto, kľúčové slová, rozmery

Cieľ. adresár: , názov súboru: 8717_0302161918.jpg
Pôv. súbor: \\wst_06\output\hnclub\8717_0302161918.jpg
Kľúčové slová:
Rozmery(ŠxV): 2160 x 1440

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
07. máj 2024 10:58