StoryEditor

Výhodnejšie cestovanie vlakom

13.06.2007, 00:00

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. (ZSSK), pripravila od nedele 1. júla do 31. augusta 2007 pre držiteľov preukazov JUNIOR RAILPLUS, KLASIK RAILPLUS a SENIOR letnú akciovú ponuku na výhodnejšie cestovanie vlakom.

Letná ponuka SLOVAK JUNIOR
Ponuka je určená pre cestujúcich do 26 rokov, ktorí majú kúpený platný preukaz JUNIOR RAILPLUS.
Cestovný lístok SLOVAK JUNIOR platí, v čase svojej platnosti, ako sieťový cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s., a tiež vo vlakoch Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnice a Trenčianskej elektrickej železnice. K sieťovému cestovnému lístku SLOVAK JUNIOR nie je potrebné kupovať žiadne príplatky na vlaky InterCity, EuroCity a SuperCity. S cestovným lístkom SLOVAK JUNIOR navyše cestujúci získa zľavu 50 % na Čiernohronskej železnici a v AquaCity Poprad má zľavu vo výške cenníka pre dieťa.

Platnosť a cena SLOVAK JUNIOR
Sieťový cestovný lístok SLOVAK JUNIOR platí 31 dní, a to od 1. prvého dňa platnosti (vrátane), najviac však do polnoci 31. augusta 2007 (napr. cestovný lístok zakúpený 15. augusta už platí len do 31. augusta 2007).
Sieťové cestovné lístky SLOVAK JUNIOR si môžu držitelia preukazu JUNIOR RAILPLUS kúpiť vo všetkých pokladniciach vybavených systémom komplexného vybavenia cestujúcich.
Cestovný lístok SLOVAK JUNIOR stojí 1 200 Sk.

Zákazník na sieťovom cestovnom lístku uvedie svoje meno a číslo preukazu JUNIOR RAILPLUS.
Nepoužitý sieťový cestovný lístok je možné vrátiť najneskôr deň pred prvým dňom platnosti v ktorejkoľvek osobnej pokladnici ZSSK.
Ponuka platí od 1. júla do 31. augusta 2007.

Letná ponuka SLOVAK KLASIK
Ponuka je určená pre cestujúcich do 60 rokov, ktorí majú platný preukaz KLASIK RAILPLUS.
SLOVAK KLASIK platí, v čase svojej platnosti, ako sieťový cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s., a tiež vo vlakoch Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnice a Trenčianskej elektrickej železnice. K sieťovému cestovnému lístku SLOVAK KLASIK nie je potrebné kupovať príplatok na vlaky IC, EC a SC.
S cestovným lístkom SLOVAK KLASIK navyše cestujúci získa zľavu 10 % z bežného cestovného na Čiernohronskej železnici a v AquaCity Poprad má zľavu vo výške cenníka pre dieťa.

Platnosť a cena SLOVAK KLASIK
Sieťový lístok platí 31 dní, a to od 1. prvého dňa platnosti (vrátane), najneskôr však do polnoci 31. augusta 2007. Sieťový cestovný lístok SLOVAK KLASIK si cestujúci môžu kúpiť vo všetkých pokladniciach vybavených systémom komplexného vybavenia cestujúcich.
Zákazník na sieťovom cestovnom lístku uvedie svoje meno a číslo preukazu KLASIK RAILPLUS.
Cestovný lístok SLOVAK KLASIK stojí 1 500 Sk.
Nepoužitý sieťový cestovný lístok je možné vrátiť najneskôr deň pred prvým dňom platnosti v ktorejkoľvek pokladnici ZSSK.
Ponuka platí od 1. júla do 31. augusta 2007.

Letná ponuka SLOVAK SENIOR
Ponuka je určená pre cestujúcich vo veku nad 60 rokov, ktorí majú platný preukaz SENIOR. Ak sieťový lístok "SLOVAK SENIOR" žiada zákazník bez preukazu, podmienkou je zakúpenie aj preukazu SENIOR.
SLOVAK SENIOR platí, v čase svojej platnosti, ako sieťový cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s., a tiež vo vlakoch Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnice a Trenčianskej elektrickej železnice. K sieťovému cestovnému lístku SLOVAK KLASIK nie je potrebné kupovať príplatok na vlaky IC, EC a SC.
S cestovným lístkom SLOVAK SENIOR navyše cestujúci získa zľavu 50 % z bežného cestovného na Čiernohronskej železnici a v AquaCity Poprad má zľavu vo výške cenníka pre dieťa

Platnosť a cena SLOVAK SENIOR
Sieťový cestovný lístok SLOVAK SENIOR platí 31 dní, a to od 1. prvého dňa platnosti (vrátane), najviac však do polnoci 31. augusta 2007 (napr. cestovný lístok zakúpený 15. augusta už platí len do 31. augusta 2007).
Sieťové cestovné lístky SLOVAK SENIOR si môžu držitelia preukazu SENIOR kúpiť vo všetkých pokladniciach vybavených systémom komplexného vybavenia cestujúcich.
Cestujúci na sieťovom cestovnom lístku uvedie svoje meno a číslo preukazu SENIOR.
Cestovný lístok SLOVAK SENIOR stojí 500 Sk.
Nepoužitý sieťový cestovný lístok je možné vrátiť najneskôr deň pred prvým dňom platnosti v ktorejkoľvek pokladnici ZSSK.
Ponuka platí od 1. júla do 31. augusta 2007.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
07. máj 2024 13:57