StoryEditor

Nebláznime už prosím. To mám dať riadiť úrad Matovičovi? Fico ostro kritizoval opozíciu

29.04.2018, 12:16
Premiér Robert Fico reaguje v diskusnej relácii na TA3 aktuálne politické otázky.

Bývalý premiér a súčasný poslanec Národnej rady (NR) SR Robert Fico (Smer-SD) sa bude uchádzať o post predsedu poslaneckého klubu Smeru-SD. Potvrdil to v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike.

Šéfom tohto poslaneckého klubu je v súčasnosti Martin Glváč, ktorý pôsobí aj ako podpredseda NR SR. Fico ako predseda Smeru-SD povedal, že z pozície šéfa poslaneckého klubu vie mať väčšiu mieru zodpovednosti v parlamente.

"Chcem mať väčšiu mieru zodpovednosti v Národnej rade. Chcem mať podstatne viac možnosť koordinovať prácu poslaneckého klubu, chcem mať podstatne väčšiu možnosť dávať dohromady iniciatívy vlády a poslaneckého klubu, aby to bolo dobre skoordinované. Chcem trošku rozbehnúť poslanecký klub," povedal Fico.

Bývalý premiér v diskusii viackrát kritizoval prezidenta Andreja Kisku, ale aj opozičných poslancov. Opäť zdôraznil, že neexistuje alternatíva k tejto vláde. "Čo im mám dať riadiť ÚVO? Mám ho dať riadiť Matovičovi? Čo majú mať, to majú. Nebláznime už prosím," reagoval Fico na opozíciu.

Uviedol, že v súčasnosti nemá v úmysle ukončiť svoju politickú kariéru. "Chceme vyhrať nasledujúce parlamentné voľby," povedal Fico s tým, že Smer-SD je najúspešnejší politický subjekt v histórii novodobého Slovenska.

Fico v diskusii 13:03 Diskusia skončila Diskusia sa skončila. Ďakujeme vám za pozornosť. 12:59 „Čo im mám dať riadiť ÚVO? Mám ho dať riadiť Matovičovi? Čo majú mať, to majú. Nebláznime už prosím," reagoval Fico na opozíciu. 12:49 Fico hovorí o mlčiacej väčšine „Stále tu je milión voličov vládnej koalície. Ja tomu hovorím mlčiaca väčšina," hovorí Fico. 12:48 Fico: Kto povedal, že Špirko je elitný prokurátor? Prekvapuje ma, že elitný prokurátor, to kto povedal, že je elitný? pýta sa Fico, keď má reagovať na to, že Vasiľ Špirko priniesol vážne obvinenia voči Kaliňákovi a Počiatkovi.  12:42 Bol tu pokus povaliť vládu a čo najskôr sa dostať k parlamentným voľbám, reagoval Fico na otázku o prevrate. "Vydržte, všetko bude." 12:41 „Ja neverím, čo napísali médiá. Ale ak sú pravdivé informácie, tak prezident sa bude musieť pozrieť do zrkadla a prijať veľmi vážne rozhodnutie. Prezident pije drahé francúzske vína a ľuďom ponúka studňovú vodu," povedal šéf Smeru. 12:40 Fico spomína problémy prezidenta Kisku. "Dobre vieme, aké ma problémy," povedal Fico. 12:39 Kiskove zásahy boli absolútne neadekvátne a niečo za tým muselo byť, povedal Fico. 12:39 To, že sa vám niečo nepáči, neznamená, že nebudeme kričať," povedal FIco moderátorovi. 12:30 „My sme nekomunikovali hneď po vražde dvoch mladých ľudí, mysleli sme si, že je správne nechať vyšetrovať orgány činné v trestnom konaní. Lenže od prvého dňa začalo masívne zneúživanie vraždy voči Smeru. 12:28 Fico: Budem sa uchádzať o pozíciu predsedu poslaneckého klubu „Budem sa uchádzať o pozíciu predsedu poslaneckého klubu Smeru," potvrdil Fico. 12:26 „Sme tandem, ktorý si plne rozumie. Pellegrini je človek, ktorý má vlastný štýl politiky. Jedine, čo budem žiadať, je silná sociálno-demokratická politika," hovorí Fico. 12:25 Fico opäť vyzýva: Založte si politickú stranu a poďte do súboja. A potom ja víťazovi zablahoželám. 12:24 Smer je najúspešnejší politický projekt, aký tu kedy bol Smer je najúspešnejší politický projekt, aký tu kedy bol. O tom sa s vami nebudem sprotiť, tvrdí šéf Smeru. 12:24 Nemal som absolútny dôvod uvažovať, že odídem z politiky. Smer je stále najsilnejšia politická strana. Pozrite sa, HZDS a SDKÚ už ani neexistujú. 12:23 Fico spomína svoj obľúbený výrok z posledných dní: My sme netancovali na hrobe Ernesta Valka, tak ako teraz niektorí tancujú na hrobe dvoch mladých ľudí. 12:21 „Mali by sme sa všetci už ukľudniť, reagoval Fico na otázku moderátora Norberta Dolinského, že či odíde z politiky," povedal Fico. 12:20 Fico: Zachovajme si zdravý rozum „Zachovajme si hlavne zdravý rozum. Chceme byť členským štátom únie a NATO a plniť si záväzky. Ale my nemáme armádu, ktorá vyrieši svetové problémy," hovorí Fico v diskusii na TA3. 12:19 Fico v diskusii Šéf Smeru Robert Fico reaguje na poslanca Martina Klusa, ktorý bol v diskusii pred ním. "V roku 2006 prvé čo som urobil, som stiahol vojakov z Iraku. Neverili sme žiadnym dôkazom."

01 - Modified: 2024-04-18 18:59:18 - Feat.: - Title: Gruzínci nedovolia prokremeľskej vláde zostať pri moci, tvrdí prezidentka. Spory vyvolal zákon podobný ruskému 02 - Modified: 2024-04-17 13:04:48 - Feat.: - Title: Drucker: Školy by mali mať od septembra o štyritisíc ľudí viac v pomocných profesiách 03 - Modified: 2024-04-17 09:01:20 - Feat.: - Title: Kaliňák pred rokovaním vlády: Nová nemocnica v Prešove bude spojením nového i súčasného komplexu 04 - Modified: 2024-04-16 10:42:29 - Feat.: - Title: Ako zlacniť benzín o 20 centov? SaS apeluje na Fica, predstavila návrh 05 - Modified: 2024-04-14 14:51:50 - Feat.: - Title: Hlasy z koalície k rekonštrukcii vlády: Blaha hovorí o hoaxoch. Opozícia pri jednej téme pochválila Fica
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 00:26