Igor Matovič, Daniel Lipšic a Ľubomír GalkoTASR/J. Kotian
StoryEditor

Na internete sa šíria údajné správy medzi Matovičom a Lipšicom. Sú protesty pred Bonaparte podvod?

26.08.2016, 22:52
Údajné správy medzi opozičnými lídrami zverejenil ako prvý portál bonaparteslovensko.blogspot.sk.

Na internete sa začali piatok šíriť údajné správy medzi šéfom OĽaNO-NOVA Igorom Matovičom a poslancom Danielom Lipšicom.

Ich obsahom sú protesty proti ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi. V správach má ísť o to, že Matovič dohadoval ´"svojich" kolportérov na účasť na protestoch. Správy medzi opozičnými lídrami zverejenil ako prvý portál bonaparteslovensko.blogspot.sk

"Toto je printscreen komunikácie v rámci interného chatu vedenia protestov pred Bonaparte. Dobrá myšlienka nabrala totálne zlý smer, na médiá aj ľudí sa premyslene robí podvod. Debata je o kolportéroch z regionPressu, ktorých má Igor Matovič po celom Slovensku viac ako tisíc, a najmä mimo Bratislavy pomáhajú vytvárať kulisu na protesty. A naznačujú, že je dôvod, prečo sa nikdy neukázali Kotlebovci," píše sa na portáli.

Celú komunikáciu zverejnil vo svojom blogu známy bloger Matej Hlôška.

V údajných správach sa má Lipšic pýtať Matoviča, či je protest v Banskej Bystrici zariadený tak ako v Trnave, teda či tam bude dostatočný počet ľudí.

Matovič mal reagovať, že prioritou sú protesty pred Bonaparte a Banská Bystrica ho nezaujíma, pretože ten protest mala na starosti SaS.

V jednej zo správ sa Matovič sťažuje, že šéf SaS Sulík tlačiť "Kali špeciál" v jeho tlačiarni a preto mu nepomôže. Lipšicovi mal v správe odkázať, že nejakí trotli tam určite pôjdu. 

Hovorca OĽaNO-NOVA Daniel Mitas pre HN povedal, že správy sú falzifikát. V rovnakom duchu sa vyjadril aj Lipšic pre pravda.sk. "Žiadna facebooková komunikácia medzi mnou a Igorom Matovičom sa neuskutočnila, komunikujeme osobne alebo telefonicky. Je to úplný podvrh," odpovedal Lipšic pre Pravdu v esemeske. Dodal, že ide o ďalšiu akciu kreatívneho dua bývalých dôstojníkov SIS, ako spochybniť prebiehajúce protesty. „Zatiaľ dosť amatérske."

Výpis údajných správ medzi Matovičom a Lipšicom:

Daniel Lipšic:  

V BB ako vyzeráme?

Bude tam dosť ľudí? 

Je to zariadené, štýl ako v TT?

Igor Matovič:

Kašlem na Bystricu, dôležité je Bonaparte a ja ich nebudem furt dotovať. Sulo mal tlačiť u mňa, nech si vychutná ako je to bez pomoci. Nejakí trotli tam určite prídu. 

Daniel Lipšic:

A Kotleta dodrží?

Igor Matovič:

Prišli niekedy? Nerieš kktiny

01 - Modified: 2024-02-26 23:16:53 - Feat.: - Title: Prezidentský palác chceli obsadiť mimozemské sily aj „eštebák“. O post sa uchádzali mnohé výstredné mená 02 - Modified: 2024-01-13 13:14:02 - Feat.: - Title: Lipšic zahladzuje niektoré kauzy bývalej koalície. Je v konflikte záujmov, tvrdí Michelko z SNS 03 - Modified: 2023-12-15 09:21:49 - Feat.: - Title: 500 eur za voľby: Ľudia si požičali od úžerníkov. Únia Rómov podáva trestné oznámenie a vyzýva Matoviča 04 - Modified: 2023-12-04 18:21:26 - Feat.: - Title: Lipšic: Nechcú vymeniť mňa, na to by im stačila rýchla zmena zákona o mojom odvolaní 05 - Modified: 2023-10-03 13:35:36 - Feat.: - Title: Zachránili Matoviča rómske osady? Expert vidí zlom v preferenciách OĽANO inde
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
18. apríl 2024 02:15