StoryEditor

Maroš Kramár vyzval študentov na pochod proti korupcii: Snáď tí hore pochopia, že už prekročili medze

17.04.2017, 14:46
Autor:
lmlm
Známy herec vo videu konštatuje, že korupcia sa ťažko dostáva preč, pretože ju máme zakorenenú v sebe.

Je to ukážka svedomia mladých ľudí, ktorí si nechcú dať ukradnúť pekné Slovensko, hovorí slovenský herec Maroš Kramár o Veľkom protikorupčnom pochode, ktorý sa uskutoční v utorok od 17.00 hod. na Hviezdslavovom námestí.

Kramár sa do povedomia v najbližších dňou dostal ostrou kritikou slovenskej politickej scény.

Najväčší rozruch vyvolal vo svojom prejave priamo v parlamente, kde vystupoval pri príležitosti premietania filmu Únos.

Teraz Kramár vo videu na sociálne sieti vyzýva študentov, aby prišli na tento protikorupčný pochod.

Na sociálne sieti doteraz avizuje vyše 10-ľudí, že sa zúčastní na tomto pochode.

"Aj našu revolúciu vyprovokovali študenti. Nemyslím si, že zmeníme svet, taký naivný nie som, ale čím viac ľudí na námestí bude, tým viac možno tí hore pochopia, že už prekračujú medze slušnosti," vyzval Kramár.

Známy herec konštatuje, že korupcia sa ťažko dostáva preč, preto ju máme zakorenenú v sebe. "Ťažko sa vychováva tak, že nesmiete kradnúť, keď kradnú tí najväčší a nič sa im nestane. V tomto je korupcia hrozná, rozrastá sa a treba ju oklieštiť," hovorí Kramár.

Podľa neho je problémom fakt, že len poukazujeme na ľudí, ktorí majú majetky a ktorí ich nakradli, ale nič sa neudeje.

"Potom sa len vystriedajú a idú ďalej. Každý hovorí, že im to spočíta, ale nikto nič nespočíta. Všetci majú medzi sebou väzby a chcú len ukradnúť niečo a jeden na druhého nič nepovedia. Je to fakt, divné falošné divadlo," hovorí herec.

Na záver videa vyzval študentov, aby prišli na utorňajší protest. "Teším sa na Hviezdoslavo námestie, kde verím, že v mierumilovnej pohode dáme odkaz, že máme radi Slovensko."

Pozrite si kritický prejav Maroša Kramára v parlamente:

01 - Modified: 2024-04-18 18:59:18 - Feat.: - Title: Gruzínci nedovolia prokremeľskej vláde zostať pri moci, tvrdí prezidentka. Spory vyvolal zákon podobný ruskému 02 - Modified: 2024-04-18 13:39:30 - Feat.: - Title: Ficova vláda má nový problém. Brusel sa vybral opačným smerom 03 - Modified: 2024-04-17 13:04:48 - Feat.: - Title: Drucker: Školy by mali mať od septembra o štyritisíc ľudí viac v pomocných profesiách 04 - Modified: 2024-04-17 09:01:20 - Feat.: - Title: Kaliňák pred rokovaním vlády: Nová nemocnica v Prešove bude spojením nového i súčasného komplexu 05 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 10:22