StoryEditor

Ako najlepšie využiť prichádzajúce leto? S týmito tipmi od HN

19.05.2022, 18:49
Autor:
redred

Poradenské prílohy HN Expert a HN Servis nájdete na stránkach Hospodárskych novín každú stredu a pondelok. Aj počas leta a s predplatným bez námahy – priamo u vás doma.

Čas letného oddychu sa blíži! Nezáleží na tom, aké sú vaše plány na voľné dni. Či budete relaxovať viac alebo menej, horúce mesiace vám pomôžu stráviť užitočnejšie Hospodárske noviny.

Tie pre veľký úspech aj tento rok prinášajú mimoriadne letné predplatné. Každý pracovný deň, po celých osem týždňov, nájdete priamo vo vašej schránke tlačené vydanie denníka nabité informáciami. Za výhodnú cenu a bez ďalších podmienok!

image

Grafika: HN 

Tím redaktorov HN pre vás zabezpečí kompletný a pravidelný informačný servis. Od aktuálneho spravodajstva po užitočné, praktické poradenské témy. Získate kompletné prehľady o zmenách v dôchodkoch, zľavách pre penzistov či poplatkoch u lekára. Prinesieme tiež články s radami o pôde a majetku, spôsoboch riešenia pozemkových úprav či návody na správne sceľovanie pozemkov.

Poradenské prílohy HN Expert a HN Servis nájdete na stránkach Hospodárskych novín každú stredu a pondelok. Aj počas leta a s predplatným bez námahy – priamo u vás doma! A v piatky sa zas môžete tešiť na pravidelnú extra prílohu HN magazín s pútavými témami o zdraví, životnom štýle, rozhovormi so zaujímavými ľuďmi a kompletným TV programom.

S predplatným Hospodárskych novín ostanete aj toto leto v obraze. A za skvelú akciovú cenu!

01 - Modified: 2024-02-27 12:48:41 - Feat.: - Title: Voľte HNonline.sk – Čítajte rok bez obmedzení za 49,90 €
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 20:44