StoryEditor

Ako nás vidia Nemci

11.10.2006, 00:00

Už aj nemecké médiá sa včera zaoberali dôležitým zápasom proti Slovensku. Dokonca kapitán nemeckej reprezentácie Michael Ballack prezradil, že sa obáva neskúsenosti svojho tímu.
Bild: "Ajajaj -- die Slowakei! Náš stredajší súper je v hrmotnom rozmare po tom, ako rozsekal Wales 5:1. Slováci perfektnými kontrami odstrieľali z Millennium Stadium súpera, ktorý nie je až taký slabý. Norimberčania Vittek a za ním stojaci Mintál sa postarali o tri góly. Tréner Dušan Galis po zápase s Nemeckom asi odstúpi pre vyťaženosť. Nástupca je takmer istý: Ján Kocian. V Cardiffe nám povedal: "Výmena trénera je na spadnutie a ja som pripravený."
Die Welt: "Kapitán Michael Ballack sa pred duelom so Slovenskom obáva, že súčasný nemecký tím je ešte príliš mladý a neskúsený. Ten Ballack, ktorý sa dobre pamätá na zúfalý bratislavský večer pred pred trinástimi mesiacmi."
Berliner Zeitung: "Pred kvalifikačným zápasom v Bratislave zase raz obrana nemeckej jedenástky dáva hádanky. Slovenskí ofenzívni hráči ako Mintál a Vittek sa postarajú zadným radom o zábavu. Pred svetovým šampionátom prepukol číry strach o pevnosť našej obrany. Teraz sa znova vynorili otázniky."

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
09. máj 2024 01:17