Vladimír WeissTASR/M. Svítok
StoryEditor

Existujú dôkazy, ktoré potvrdia moju nevinu. Odmietam niesť trestnú zodpovednosť, napísal Weiss mladší

01.11.2016, 18:34
Náš futbalista vydal vyhlásenie ku kauze deň po tom, čo ho tréner reprezentácie Ján Kozák opäť zaradil do národného tímu pre zápasy s Litvou a Rakúskom.

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší napísal na sociálnej sieti nové vyhlásenie ku kauze zo začiatku mesiaca, keď je obvinený, že šoféroval Mercedes G s desiatimi ľuďmi a údajne sa odmietol podrobiť dychovej skúške.

Náš futbalista tak urobil deň po tom, čo ho tréner reprezentácie Ján Kozák opäť zaradil do národného tímu pre zápasy s Litvou a Rakúskom.

"V prvom rade sa chcem ešte raz verejne ospravedlniť všetkým, hlavne mojej rodine, blízkym a reprezentačnému tímu, ktorých moje nevhodné správanie priamo zasiahlo," napísal Weiss.

Mladý futbalista pripúšťa, že nesie za to morálnu zodpovednosť, trestnú zodpovednosť však razantne odmieta.

"Chcem však zdôrazniť, že som nespáchal žiadny trestný čin. Existujú dôkazy, ktoré sú a budú poskytnuté vyšetrovateľom, aby napomohli procesu a potvrdili moju nevinu. Odmietam niesť trestnoprávnu zodpovednosť za niečo, čo som nespravil," skontatoval Weiss mladší.

Futbalista verí, že ak na Slovensku existuje spravodlivosť, nech rozhodnú tí komptentní.

Celé vyhlásenie Vladimíra Weissa mladšieho:

"Urobím všetko preto, aby som trénerovi Kozákovi splatil dôveru a aby tento incident bol pre mňa dostatočným poučením," pokračoval Weiss mladší. K incidentu sa na pondeľňajšom oznámení nominácie opäť vyjadril aj tréner Kozák. 

"Vladimír Weiss urobil niečo vo svojom osobnom voľne 36 hodín pred zrazom. Bol niekde, kde nemal byť. Preto som ho vylúčil z nominácie na zápasy proti Slovinsku a Škótsku. Teraz ubehol mesiac. Hráva v klube a hráva tam dobre, na základe toho som ho nominoval. S Vladom sa rozprával aj Pišta Tarkovič, ospravedlnil sa za to, čo urobil," povedal Kozák.

01 - Modified: 2024-04-16 16:51:58 - Feat.: - Title: Slovan hľadá novú jednotku. Belasí potrebujú brankára aspoň na tri sezóny. Borjana však fanúšikovia „žrali“ 02 - Modified: 2024-04-16 08:08:29 - Feat.: - Title: Kauza herca Baldwina, ktorý pri nakrúcaní zastrelil kameramanku, má dohru. Do väzenia však nejde on, ale niekto úplne iný 03 - Modified: 2024-04-15 18:50:05 - Feat.: - Title: Expert na Bundesligu pre HN: Leverkusen trafil pri posilách jackpot. Kľúčom k titulu bol aj kouč či mentalita 04 - Modified: 2024-04-13 16:27:25 - Feat.: - Title: Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul majstra Slovenska 05 - Modified: 2024-04-13 13:47:12 - Feat.: - Title: Slovenský brankár Dúbravka s piatym čistým kontom, Newcastle nedal šancu Tottenhamu
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
18. apríl 2024 23:02