StoryEditor

Krátke správy

22.07.2004, 00:00

CYKLISTIKA. Cyklistický tím Cofidis prepustil zo svojich služieb úradujúceho majstra sveta v časovke Davida Millara. Britský pretekár sa pred parížskym vyšetrovateľom priznal, že počas MS užíval zakázaný erythropoietin (EPO). (SITA)
HOKEJ. Hráčom Dukly Trenčín pomôže v novej sezóne pri obhajobe majstrovského titulu český obranca Daniel Zápotočný. Bývalý zadák Vítkovíc, ktorý odohral v českej extralige viac ako 250 zápasov, sa s majstrovským Trenčínom dohodol na dvojročnej zmluve. (TASR) u Krídelník Brendan Shanahan zostáva v tíme zámorskej NHL Detroit Red Wings, kde počas siedmich sezón trikrát získal Stanleyho pohár. Skúsený 35-ročný Kanaďan v krátkom čase podpíše jednoročnú zmluvu na štyri mil. USD, v minulej sezóne však zarábal o dva milióny viac. (SITA)
PLÁVANIE. Slovenská plavecká jednotka Martina Moravcová obsadila vo finále na 100 m motýlik na medzinárodných majstrovstvách Slovinska v Kranji časom 58,48 druhé miesto. Zverenka trénera Steva Collinsa dohmatla o 15 stotín za svetovou rekrodérkou na delfinárskej dvojstovke Poľkou Ottyliou Jedrzejczakovou. (TASR)
TENIS. Turnaj WTA Tour v Los Angeles (585 tis. USD), 1. kolo: HANTUCHOVÁ (SR) -- Blacková (Zimb.) 6:2, 6:4. (SITA) u Turnaj WTA v Palerme, 1. kolo: NAGYOVÁ (SR) -- Cohenová-Alorová (Fr.) 6:3, 2:1 -- skreč. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 16:44