StoryEditor

Drahé jedlo je dobré a lacné zlé? To je hlúposť, odkazuje známy šéfkuchár Korbelič

10.06.2017, 00:00
„Človek musí mať dobrý pocit hneď, ako vstúpi do reštaurácie,“ hovorí známy slovenský šéfkuchár.

Martin Korbelič pre HNtelevíziu prezradil, v čom spočíva kľúč ku kvalite gastronómie a či sa to vôbec dá aj za 3 a pol eura za kompletné menu. Spomenul aj svoje plány, do ktorých sa chce pustiť po súčasnom oddychu.

O porovnaní Slovenska s Českom aj zahraničnou konkurenciou sa viac dozviete v rozhovore HNtelevízie.

01 - Modified: 2025-12-03 09:00:00 - Feat.: - Title: Gordon Ramsay má radu, ktorú ocení každý. Toto jedlo by si si v žiadnej reštaurácii nikdy nemal objednávať 02 - Modified: 2025-08-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Slovák, ktorý obsluhoval aj britskú kráľovnú Alžbetu: Tohto by ste sa mali držať, ak chcete v gastre preraziť 03 - Modified: 2025-08-13 06:59:25 - Feat.: - Title: Zdeněk Pohlreich: Každý tvrdí, že to robí z lásky, ale pre 99,9 percenta je to biznis. Tento svet je falošný 04 - Modified: 2025-06-27 14:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Jiří Zajíček: Mladá generácia dnes vie zo všetkého urobiť gél, ale nevie uvariť poctivú omáčku 05 - Modified: 2025-01-14 23:00:00 - Feat.: - Title: Niekoľkonásobný michelinský šéfkuchár pre HN: Čo na neho urobilo u nás dojem a ako hodnotí tunajšiu úroveň?
menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
06. december 2025 12:59