StoryEditor

Jedna džínsová bunda pre šesť rôznych štýlov. Zvoľte si ten svoj

12.05.2014, 12:22
Autor:
iDnes.cziDnes.cz
Denimová bunda je ideálnou jarnou investíciou. Je šik, prečkáte v nej nestále počasie a hodiť sa bude aj v ďalších sezónach.

Navyše - rovnako ako biela košeľa či malé čierne šaty - pristane každej žene. Chce to len nájsť dobre padnúci kúsok a šikovne ho skombinovať s tým, čo už máte v skrini. Pozrite sa, ako by džínsovú bundu skombinovalo šesť žien s rôznym vkusom.

Trendsetterka

Jej šatník je stále plný. Má prehľad o tom, čo je v kurze – momentálne napríklad potrhané džínsy, čipkované topy alebo široké podpätky - a nebojí sa to nosiť. V aktuálnej sezóne kombinuje pokojne niekoľko denimových kúskov, na jeseň pravdepodobne vymení „boyfriend jeans“ za bohato zdobenú puzdrovú sukňu.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Podprsenka, Etam, cca 18 eur. Čipkovaný top, Topshop, info o cene v obchode. Topánky, Asos, cca 70 eur. Boyfriend jeans, Frame Denim, info o cene na net - a - porter.com.

Kreatívna manažérka

Biznis módu pozná ako svoje topánky (čo sú zrejme lodičky do špičky), ale tiež vie, kedy si môže dovoliť o niečo hravejší prístup. V džínsovej bunde možno strávi neformálny piatok alebo ju prehodí cez ramená, keď z práce vyrazí rovno na večeru s priateľmi. A nezľakne sa ani farebných doplnkov.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Kabelka, DKNY, info o cene v obchode. Nohavice, Balenciaga, info o cene na mytheresa.com. Strečová košeľa, H&M, 15 eur. Lodičky, Högl, info o cene v obchode.

Luxusná bohémka

Je profesionálka, čo sa týka vrstvenia a kombinovania rôznych materiálov aj vzorov. Potrpí si na ručnú prácu, kvalitné materiály a módu šetrnú k prírode. Nebaví ju tráviť hodiny obliekaním. Rifľovú bundu najradšej prehodí cez vzdušné šaty, pridá sandálky, batoh, výrazný šperk a vyrazí hoci aj na hudobný festival či neplánovaný výlet.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Lykový batoh, SMH, predáva Humanic za cca 30 eur. Hodvábne šaty, H&M Conscious Exclusive, cca 165 eur. Náušnice, Leave Me Hanging, predáva Nastygal za cca 18 eur. Sandále, Toms, predáva Urbanlux za cca 60 eur.

Kráľovná parketu

Je extrovertná, energická, miluje tanec. Jej štýl na prvý pohľad odkazuje na éru diska. Verí , že oblečenie môže byť pekné a pohodlné zároveň: v jej šatníku nechýba denim, ale ani športové nohavice alebo klasické tenisky. Bavia ju nečakané farebné kombinácie a cez legíny pokojne navlečie ponožky s vtipným motívom.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Plátenné tenisky, Converse, cca 66 eur. Fitness legíny, Adidas Women, cca 44 eur. Blúzka, Saint Laurent, info o cene na net - a - porter.com. Ponožky, Happy Socks, predáva Urbanlux za cca 7,30 eura.
 

Rocková hviezda

Obdivuje neopozeraný štýl modelky Kate Moss alebo speváčky Debbie Harry. S obľubou kombinuje zdanlivo nezlučiteľné prvky, ako sú šaty v štýle 20. rokov, kabelku s pyramídkami a šnurovacie topánky. Jej poznávacím znamením je kožená bunda, v teplejších dňoch ju ale rada vymení za rifľovú.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Čižmy, Chibs, predáva The DOGS, info o cene v obchode. Šaty, Kate Moss x Topshop, info o cene v obchode. Slnečné okuliare, Theo, predáva Žilka Optik Studio, info o cene v obchode. Náramok, Do Your Own Bling, predáva Nastygal za cca 18 eur. Kabelka Rockstud, Valentino, info o cene na mytheresa.com.

Hravá športovkyňa

Je neustále v pohybe, potrpí si na praktické oblečenie a nevidí dôvod, prečo by v ňom nemohla vyraziť aj do mesta. Vie, čo je potrebné, aby nepôsobila dojmom gymnastky, čo si len odskočila z telocvične: cez jednoduché tričko prehodí denimovú bundu a pridá veľký náhrdelník. A nikdy nezabudne na štýlové, ale pohodlné topánky.
Džínsová bunda, Acne Studios, predáva Net - a - Porter za cca 245 eur. Tenisky, Adidas Originals, cca 77 eur. Náhrdelník, Asos, cca 23 eur. Šortky, Acne Studios, a tričko, Isabel Marant, predáva Simple, info o cene v butiku.

 

idnes.cz

01 - Modified: 2006-05-11 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Genetická kukurica je pod zámkom
01 - Modified: 2024-04-25 15:00:00 - Feat.: - Title: Najtrendovejšie farby tejto jari: Vaše outfity budú vďaka nim živšie a štýlovejšie 02 - Modified: 2024-04-22 10:00:00 - Feat.: - Title: Kraľuje sociálnym sieťam a láka na extrémne zľavy. Za globálnym úspechom značky Shein sa však skrýva omnoho viac 03 - Modified: 2024-04-17 08:26:39 - Feat.: - Title: Opuch, bolesť ci pľuzgiere: Tieto znaky vám napovedia, že nosíte ZLÚ OBUV 04 - Modified: 2024-04-12 20:27:40 - Feat.: - Title: Zomrel taliansky módny návrhár Roberto Cavalli 05 - Modified: 2024-04-12 12:00:00 - Feat.: - Title: Klasické čierne šaty či kožené saká: Tieto trendy z deväťdesiatok sa opäť hlásia o slovo
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 00:09