StoryEditor

Toto sú darčeky pre mužov, ktorými na Vianoce ohúrite

22.12.2015, 15:54
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk
Páni, či už sa chystáte na rokovanie či na dôležité stretnutie alebo sa chcete aj vo voľnom čase cítiť rafinovane, toto sú ideálne darčeky pre vás.

Pánske doplnky Frey Wille
Ak chcete dať svojmu šatníku jedinečný a individuálny punc, siahnite po exkluzívnych pánskych doplnkoch. Skvelou voľbou je určite elegantná hodvábna kravata a manžetové gombíky v 18-karátovom zlate s diamantmi spolu s plniacim perom Ceasar z kolekcie „Treasures of History – San Marco“, ktoré kombinujú umenie a rafinovanosť. Jedným slovom luxus, ktorý sa hodí pre každodenný život, ako aj profesionálne prostredie.
Cena: informácia o cene v predajni

 

Topánky Navaho
Dominantní muži majú radi veci pod kontrolou, a preto sú topánky s perfektným spracovaním zo skutočne kvalitnej leštenej aj brúsenej kože pre nich dobrou voľbou. Elegantné vínové poltopánky s trendy prešívaním dajú počas rokovania alebo pri obchodnom stretnutí najavo vašu prevahu a podčiarknu vašu osobnosť. Zbraňou dnešného muža je perfektne vykonaná práca, kódom pre úspech je však aj jeho styling.
Cena: 79,99 eura

 

Pánska vôňa Yves Rocher
Chcete voňať netradične? Objavte poslednú novinku medzi pánskymi toaletnými vodami Yves Rocher NATURE s vôňou guajakového dreva a jalovca. Spojenie výťažku z guajakového dreva s ľahko dymovými tónmi s bobuľami jalovca s aromatickými tónmi je zaujímavé a esenciálny olej z kardamonu podporuje sviežosť tejto vône.
Cena: 27 eur (75 ml)
 

Kniha Elon Musk
Je modernou kombináciou Thomasa Edisona, Henryho Forda, Howarda Hughesa a Steva Jobsa. Elon Musk je človek, ktorý stojí za spoločnosťami PayPal, Tesla Motors, SpaceX a SolarCity. Každá z nich vyvolala v americkom biznise a priemysle veľký rozruch. Viac než ktorýkoľvek iný dnešný manažér zasvätil Musk svoju energiu a vlastný obrovský majetok zlepšovaniu budúcnosti, ktorá je podobne bohatá a vizionárska ako fantázia sci-fi. Skúsený technologický žurnalista Ashlee Vance napísal knihu s exkluzívnym prístupom k Muskovi, jeho rodine a priateľom.
Cena: 17,55 eura


Víno Ostrožovič
Keď chcete darovať lahodné víno, darujte Furmint (cibébový výber), s ktorým prišlo vinárstvo Ostrožovič pri svojom 25. výročí. Hrozno tohto vína dozrelo na kamenistej pôde staručkej sopky, vo vinohrade na hone Makovisko. Svah otočený na juho-juhozápad doprial slnko strapcom natoľko, že v nich dozreli aj sladučké cibéby. Toto víno je plné prírodných tónov, slnka aj zemitosti. Obohatené bolo dvojmesačným zrením v barikových sudoch.
Cena: 25 eur


Kamera, ktorá vám ukáže všetko
Šikovná novinka, ktorá vám ukáže svet na videu trošku inak. A to z 360 stupňov. Nová kamerka 360fly je unikátom na trhu. Je to malá guľa s jedným objektívom a veľmi jednoduchým používaním. Má len jedno tlačidlo. Je totiž odolná proti nárazom a aj vode. Kamera, ktorá vyzerá ako oko, ukrýva batériu na dve hodiny nahrávania, slušných 32 GB pamäte na nahrávanie a komunikuje s vami bezdrôtovo cez Bluetooth a Wi-Fi.
Cena: 500 eur

 

Obnažený čas na zápästí
Obdivovatelia jemnej mechaniky a milovníci dômyselných strojčekov zaplesajú blahom. Priehľadná skeletonová konštrukcia týchto hodiniek totiž umožňuje sledovať spredu i zozadu všetky kľúčové komponenty, ktoré hýbu ich ručičkami. Najdôležitejšie diely ako rotor, zotrvačka alebo rozdeľovač majú rôzne farby, vďaka čomu aj medzi ostatnými oceľovými súčiastkami vyniká ich bezchybný chod. Strojček Calibre Heuer 01 pochádza z in-house produkcie TAG Heuer: je teda kompletne vyrobený v jeho dielňach a firma má tak absolútnu kontrolu nad kvalitou všetkých komponentov. Sklíčka sú zafírové, zvyšok puzdra je z ocele s titanium-karbidovou vrstvou, remienok gumený. Očakávajte preto vysokú odolnosť a používateľský komfort.
Cena: 4 700 eur
 

Biznis inteligentné hodinky
Huawei Watch sú jedny z najkrajších hodiniek, ktoré na trhu nájdete. Dostali veľmi kvalitný okrúhly displej, kovové telo a napríklad kožený náramok. Čiže na prvý pohľad vôbec na seba neupozorňujú, že nosíte kus elektroniky. Okrem iného však majú jednu veľkú výhodu. Rozumejú si s telefónmi, ktoré používajú Android, ale aj s iPhonom. Na druhej strane však od nich nečakajte žiadne „super funkcie“. Najmä ak ich spojíte s iOS v telefóne od Applu. Je to skôr prístroj, ktorý vám ukáže mail, povie, že niekto telefonuje alebo odmeria váš beh či počet krokov. Cez tieto hodinky teda skôr len sledujete, čo sa deje, a aktívne neodpovedáte.
Cena: 400 eur
 

Dajte si do tela Island
Bola by večná škoda skaliť si radosť z vianočného hodovania výčitkami svedomia. Ak sa im chcete vyhnúť aj vy, zoberte si na pomoc Aqua Angels. Táto ľadovcová voda z Islandu má totiž vysoko zásadité pH (8,8), vďaka čomu dokáže čistiť krv, pečeň aj obličky, podporuje tráviaci a imunitný systém, zlepšuje kvalitu pokožky a spomaľuje proces starnutia buniek. Navyše má vysoký obsah prírodného kyslíka a nízku mineralizáciu, a spolu so spomenutými osmičkami je tak vhodným nápojom na dennodenné pitie v neobmedzenom množstve.
Ak by ste ňou chceli ulahodiť aj svojim blízkym, siahnite po dizajnovom balení v drevenej klietke, ktoré sa bude pod vianočnou jedličkou pekne vynímať.  
Cena: informácie na aqua-angels.sk


Pretekárskym vozidlám z lásky
Stolové hodiny: klasika, ktorú posledné roky poľutovaniahodne zanedbávame. Pre tých, čo by tento nadčasový kúsok opäť radi navrátili do svojho interiéru, dávame do pozornosti dizajnovo svieži produkt značky Chopard. Ušľachtilá oceľ, úprava paládiom, elegantný čierny číselník a červené akcenty ako pocta historickým pretekárskym vozidlám odkazujú k štýlu vintage, no hodiny zároveň pôsobia moderným dojmom.
Cena: informácie v obchode, predáva Sheron

 


 

01 - Modified: 2007-12-12 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Elektrárne chcú viac emisií CO2
01 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 02 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 03 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám 04 - Modified: 2021-12-20 11:53:54 - Feat.: - Title: Herečka z novej Popolušky: Bozk mužov by v roku 2021 nemal vyvolávať kontroverzie 05 - Modified: 2021-12-19 13:49:15 - Feat.: - Title: Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 17:20