StoryEditor

Zoznámte sa so slovenským golfom: Vo Veľkej Lomnici spojili šport s rodinným relaxom

26.07.2020, 08:00
Súčasné obmedzenia v cestovaní môžu byť šancou práve pre slovenské rezorty.

Prvých 18 jamiek vo Veľkej Lomnici otvorili už v apríli, ďalších osem aj footgolfové ihrisko na začiatku mája. Situácia sa však postupne dostáva do normálu, čo nám potvrdila generálna riaditeľka golfového rezortu Black Stork Sylvia Hrušková.

„Otvorenie privítali hlavne členovia nášho golfového klubu, nepriaznivé bolo to, že akurát v tom čase sa ochladilo a rozpršalo, kým od spustenia opatrení bolo neustále teplo a sucho.“ Počas karantény sa vo Veľkej Lomnici pracovalo, poctivo sa pripravovali na letnú sezónu, vynovili golfovú aj hotelovú recepciu a tiež lobby bar.

Black Stork

Golf ako reset

A súčasne chystali prázdninové podujatia. „Pripravujeme naše tradičné podujatia, akými sú detská golfová škola, kurzy golfu, golfové a footgolfové kempy počas prázdnin, navyše od mája sme otvorili víkendovú golfovú školu pre deti od 5 do 10 rokov a je o to veľký záujem,“ prezradila riaditeľka.

Opäť aj tento rok budú obľúbené turnaje Majstrovstvá Lomnického golfového klubu v rankingu WAGR, Charity Golf Cup pod záštitou Petra Bondru a Miroslava Šatana, FALDO series pre juniorov do 21 rokov s postupom na európske finále či dni otvorených dverí.

Black Stork

​Aj oni by boli radi, keby Slováci strávili dovolenku práve v ich rezorte. „Golf je skvelý šport pre rodinu, ale aj partiu mužov či žien, precvičí našu myseľ aj telo, a to bez ohľadu na to, či chceme ,zresetovať‘ a hrať iba sami proti ihrisku, alebo si to užiť v súťaži či len tak s priateľmi.“

Začiatočníci majú šancu

Sylivia Hrušková verí, že súčasné obmedzenia v cestovaní môžu byť šancou práve pre slovenské rezorty. „Myslím, že môžeme osloviť svojimi službami hráčov z domova i zo zahraničia.“

Ak chcete začať s golfom práve počas nasledujúcich letných mesiacov, využite na to poslednú nedeľu v mesiaci. „Všetci záujemcovia z okolia môžu prísť vyskúšať zahrať si na Black Stork, radi ich privítame a zoznámime ich s golfom."

Black Stork

​"Počas víkendov prebiehajú kurzy Zelenej karty. Začiatočníkom poradíme, kde a ako trénovať, ktorú ,deviatku‘ si zahrať alebo s kým si zahrať, prípadne zatrénovať, aby sa osmelili a zlepšili svoju hru,“ uzatvára Sylvia Hrušková.

01 - Modified: 2020-07-22 07:39:24 - Feat.: 0 - Title: Legendárna Zelená žaba: Jej podoba po rekonštrukcii vyráža dych nielen turistom
01 - Modified: 2024-04-25 08:30:00 - Feat.: - Title: Najhorúcejšie a najsuchšie miesto v Amerike sa zmenilo v pestrofarebnú lúku. Môžu za to rekordné zrážky a hurikán 02 - Modified: 2024-04-19 10:00:01 - Feat.: - Title: Top dovolenka za minimum peňazí? Toto letovisko označujú za európske Maldivy, zatiaľ ho pozná len málo ľudí 03 - Modified: 2024-04-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Nechoďte sem, odkazuje turistom talianske mestečko. Bojí sa náporu turistov, môže za to nový seriál od Netflixu 04 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 05 - Modified: 2024-04-16 07:45:48 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 17:46