StoryEditor

V Londýne vznikla nudistická reštaurácia. Ponúka večeru a čistú nahotu

14.06.2016, 00:00
Autor:
mabmab

Nudistická reštaurácia v Londýne len prednedávnom otvorila svoje brány a už teraz znáša obrovský nápor záujmu zo všetkých strán. Aj keď sa na začiatku možno našlo mnoho skeptikov, už teraz na miesto v nej čaká 40-tisíc ľudí zapísaných do poradovníka. A to je miest v reštaurácii len 42, píše portál independent.co.uk.

Prvá takáto reštaurácia v Londýne ponúka úplne prirodzený a naturálny spôsob stretnutia sa a vychutnania si večere. Miesto je bez elektriny aj plynu, jedlá sa servírujú na tanieroch z hliny a ponúkajú sa vegánske a nevegánske jedlá. Tým najzaujímavejším je, že zákazníci sú počas návštevy nahí. Úplne. Ak teda chcú. Po príchode do reštaurácie s názvom The Bunyadi sa hostia dostanú do privátnej izby, kde si môžu svoje oblečenie vyzliecť. Je však aj zóna pre tých, ktorí chcú počas večere ostať oblečení. Počas večere miestnosť osvetľujú len sviečky.

Reštaurácia ponúka sedenie na drevených pňoch za drevenými stolmi a na súkromie slúžia aj bambusové steny. Čakateľov je viac než dosť a to otvorili na neznámom mieste len 11. júna. Prví návštevníci už stihli aj chod reštaurácie komentovať. „Akonáhle som vstúpil do neoznačenej budovy, cítil som sa vítaný. Ešte som nezažil pohodlnejší kulinársky zážiťok,“ napísal Kashan Kafoor. Pripojila sa aj Lizzie West, ktorá sa do The Bunyadi vydala s priateľom. „Cítila som sa taká uvoľnená a voľná. S priateľom sme sa smiali, hovorili, spojili sa úplne prirodzenou cestou.“ Za vznikom reštaurácie stoja dizajnéri z Lollipop, ktorí vytvorili aj známy ABQ koktailový bar.

The Bunyadi v bodoch:

1. Nahota je dobrovoľná. Buď si oblečenie necháte alebo sa pred večerou vyzlečiete.

2. Už viac než 40-tisíc ľudí je v poradovníku na návštevu reštaurácie, ale kapacita podniku je 42 miest a otvorení sú len na tri mesiace.

3. Tí, ktorí sa tu chcú najesť, musia svoje mobily a ostatnú techniku nechať mimo.

4. Jedlo je servírované na ručne robených hlinených tanieroch s jedlým príborom.

5. V tejto nudistickej reštaurácii vám naservírujú vegánske aj nevegánske jedlo, všetko je organické a bez konzervantov. Keďže nie sú elektrifikovaní, pri jedle budete mať zapálené sviečky.

6. Bambusové steny zaručujú súkromie a veľké servítky zas zabránia popáleniu či zašpineniu sa jedlom.

7. Večera s piatimi chodmi stojí približne 80 eur na osobu.

01 - Modified: 2024-04-24 13:23:59 - Feat.: - Title: Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone, zranilo sa päť ľudí 02 - Modified: 2024-04-24 08:00:00 - Feat.: - Title: Skladba z nového albumu Taylor Swift spôsobila ošiaľ. Objavil sa v nej názov londýnskeho baru, teraz praská vo švíkoch 03 - Modified: 2024-04-20 10:30:00 - Feat.: - Title: Ak pri vstupe odovzdáš mobil, dostaneš fľašu vína zadarmo. Talianska reštaurácia chce prinútiť ľudí viac komunikovať 04 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 05 - Modified: 2024-03-30 20:57:40 - Feat.: - Title: Státisíce ľudí v uliciach Londýna. Na proteste zadržali podozrivého z priestupku spojeného s terorizmom
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 06:40