StoryEditorRevolúcia v jedlách pre deti aj návrat ku koreňom. Toto sú gastrotrendy blížiaceho sa roka 2020
Čo bude IN v roku 2020 v oblasti gastronómie?
Rok 2019 sa v gastronómii nesie v znamení návratu k jednoduchosti. Zameriava sa na jedlá s menším obsahom mäsa aj odpadu, trendom sú reštaurácie špecializované na konkrétny druh jedla.
Budúci rok bude jednak v znamení nových trendov, no zároveň aj v zdokonaľovaní tých starších. Na tie, ktoré ovládnu gastronómiu v roku 2020, sa pozreli mnohé portály vrátane Forbesu, Insideru, CNBS a mnohé ďalšie, ktoré svoje informácie čerpali z Whole Foods Market. Práve táto stránka totiž zverejnila zoznam potravinových trendov na rok 2020.
V galérii vám prinášame výber desiatky top smerov v gastronómii, ktoré budúci rok môžeme očakávať možno aj na Slovensku:
01 - Modified: 2022-01-11 15:25:54 - Feat.: 0 - Title: Tukožrúty, ktoré máme rovno pod nosom: Z týchto dvanástich zázračných potravín sa najľahšie chudne
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
05 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu