Druhá možnosť, bezpečnejšia pre začiatočníkov: Rozohrejte rúru aj s liatinovým hrncom, prípadne dvojdielnou jánskou misou. Po dosiahnutí maximálnej teploty vyklopte chlieb do rozohriatej nádoby, prikryte pokrievkou a nechajte piecť asi 20 minút.Maškrtnica.cz
StoryEditor

Vrátili sme sa späť do kuchyne: Slovensko v čase korony varí a pečie

03.05.2020, 00:00
Priznávam sa, aj ja som podľahla.

Okrem mňa obývajú náš byt aj ďalšie tri hladné krky a aj tie sú väčšinou doma. A tak píšem, zalamujem nové články, komunikujem s kolegami, robím rozhovory cez videočety a do toho neustále odpovedám na tú istú otázku: „Čo máme dnes na obed?“

​Naša kuchyňa sa zmenila na vývarovňu, každý člen rodiny si myslí, že je v zariadení závodného stravovania a má na výber minimálne z piatich denných menu. Už som prešla všetky, naozaj všetky blogy o varení a pečení, po večeroch si pozerám tutoriály na Youtube a už sa to zvrhlo aj smerom k live streamom na Facebooku a Instagrame, ktoré robia známe kuchárske celebrity.

Ako U Taliana

Napríklad Andrea Ena, ten je v tom fakt macher. Tento asi najznámejší Talian na Slovensku, ktorý tiež musel zatvoriť svoju reštauráciu, varí aspoň na sociálnych sieťach. A robí to vážne dobre. Neverím, že tieto riadky naozaj píšem...

Namiesto serióznej práce, prepáčte, milé moje kamarátky pekárky a cukrárky, nemyslím to zle a po týchto pár týždňoch vás ešte viac obdivujem a držím vám palce, no pre mňa bolo varenie vždy stratou času, nevyhnutným zlom na nasýtenie hladných krkov.

A ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor? 02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme! 03 - Modified: 2024-10-02 14:10:34 - Feat.: - Title: Covid je na vzostupe a ďalší subvariant sa šíri ešte rýchlejšie. Čo o ňom vieme a ochránia nás vakcíny? 04 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor 05 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
10. október 2024 06:44