StoryEditorTakto spoznáte kvalitnú mrkvu. Pospíšil testuje potraviny
Pozrite si tretí diel seriálu HN, v ktorom michelinský šéfkuchár Pavel Pospíšil preveruje kvalitu potravín. Tento raz sa zameral na mrkvu.
Ako obvykle, vybrali sme sa po ňu na Trhovisko Miletičova, do obchodu z reťazca Tesco a Mojej Samošky. Za kilogram sme zaplatili od cca 60 centov (Tesco) po 1 euro (Miletička). Kvalitatívne však išlo o značnejší rozdiel. Pozrite sa, ako podľa Pavla Pospíšila rýchlo spoznáte, či je mrkva čerstvá alebo leží v regáli už dva mesiace.
01 - Modified: 2005-11-07 15:51:00 - Feat.: 0 - Title: Tím pred Hannoverom kompletný, Hossa: "Môžeme začať"
01 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Zlatá doba automobilizmu: Spoznáte v kvíze všetky známe modely áut z 90. rokov?
02 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso
03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
05 - Modified: 2024-05-03 10:07:01 - Feat.: - Title: Terénna beštia z USA je prvýkrát k dispozícii aj na slovenskom trhu. Čo ponúka, ako jazdí a koľko stojí?