StoryEditor

Tipy ako nahradiť pri štedrej večeri kapra. Radia šéfkuchári

21.12.2015, 15:50
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Zemiakový šalát a vyprážaný kapor neodmysliteľne patria k tradičným štedrovečerným jedlám. Niektorým však prekáža „blatistá“ chuť kapra a veľké množstvo malých kostí, ktoré sú s ním rovnako spojené. Aj preto si čoraz viac ľudí hľadá inú rybu, ktorá by kapra pri ich stole nahradila. Veľmi obľúbenou alternatívou je losos, ale aj zubáč, makrela, či o niečo drahší halibut. Internetový portál lidovky.cz priniesol niekoľko receptov z rýb od najlepších šéfkuchárov.

 

 


 

01 - Modified: 2007-12-13 12:24:06 - Feat.: 0 - Title: Sociálny štát uspel, hovorí Fico
01 - Modified: 2024-04-17 10:30:00 - Feat.: - Title: Foodblogerka Kristína Suchánková: Nie som fanúšikom jaterníc či držiek, vyskúšam však hocičo​ 02 - Modified: 2024-04-10 05:17:04 - Feat.: - Title: Losos má len zriedka sýto oranžovú farbu, väčšinou je umelo dofarbený. Aké riziká so sebou prinášajú rybie farmy? 03 - Modified: 2024-03-23 14:55:42 - Feat.: - Title: Aká potravina zdražela od úvodu roka najviac? Obľúbená pochúťka doplatila na situáciu na Blízkom východe 04 - Modified: 2024-03-18 09:00:43 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné sa súdiť 05 - Modified: 2024-03-26 23:00:00 - Feat.: - Title: Obyvateľov Tampy Bay budí hlasné bubnovanie, prichádza od mora. Ide o výzvu k milostnému aktu
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 12:33