StoryEditorNemyslite iba na halušky. Toto sú národné jedlá iných krajín
Politiku a náboženstvo stranou. Skutočne iskrivé debaty vie vyvolať aj jedlo. Portál edition.cnn.com preto vyzval svojich čitateľov, aby im poslalo špeciality, ktoré najlepšie reprezentujú ich krajinu. Tu je výsledok.
Filipíny: Adobo
Filipínski čitatelia údajne pomerne dlho viedli debaty o tom, či je ich klasikou marinované mäso adobo alebo lechon alias prasa pečené v celku. Víťazom sa stalo jedlo, ktoré je vraj mimoriadne jednoduché na prípravu: do hrnca si vložíte bravčové mäso, ocot, soľ, cesnak, sójovú omáčku, korenie a bobkový list. Najviac vám bude chutiť po dvoch-troch dňoch.
01 - Modified: 2007-10-02 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Kto je David Cameron
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku
05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?