Justin Walker pre Saveur
StoryEditor

Najchutnejšia gastro cesta. Takto sa robia pirohy naprieč svetom

22.05.2016, 16:00
Autor:
mušmuš

Aj keď sa objavujú v rôznych názvoch, tvaroch, veľkostiach a náplniach, pirohy sú univerzálnou kuchárskou konštantou. Takmer každá kultúra má aspoň jeden druh, ktorým sa môže bez obáv popýšiť, píše portál saveur.com.

Pirohy, knedličky, taštičky, ravioli. Varené, parené, dusené, opekané. V celej Európe, na Blízkom aj Ďalekom východe. Predstavujeme medzinárodnú vzorku zostavenú z tých najobľúbenejších druhov.

01 - Modified: 2025-12-16 23:00:00 - Feat.: - Title: AI mení cestovanie od základu. A to ešte len začíname 02 - Modified: 2025-12-16 14:02:04 - Feat.: - Title: Travel influencer Nick Papcun pod paľbou kritiky. Ľuďom má dlhovať desiatky tisíc, podvádzal na letenkách aj službách 03 - Modified: 2025-12-15 22:16:35 - Feat.: - Title: Šéf letiska pre HN potvrdil, že linka do Košíc prekonáva očakávania. V hre je aj príchod ďalšieho dopravcu 04 - Modified: 2025-12-15 10:42:42 - Feat.: - Title: Bratislava ani Košice. Toto slovenské mesto sa dostalo medzi top zimné mestá Európy. V rebríčku predbehlo aj veľké metropoly 05 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Kráľ a kráľovná hornej Oravy: Čarovné okamihy i výhľady. Do tohto hĺbavého kraja je radosť sa vracať
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. december 2025 02:01