Justin Walker pre Saveur
StoryEditor

Najchutnejšia gastro cesta. Takto sa robia pirohy naprieč svetom

22.05.2016, 16:00
Autor:
mušmuš

Aj keď sa objavujú v rôznych názvoch, tvaroch, veľkostiach a náplniach, pirohy sú univerzálnou kuchárskou konštantou. Takmer každá kultúra má aspoň jeden druh, ktorým sa môže bez obáv popýšiť, píše portál saveur.com.

Pirohy, knedličky, taštičky, ravioli. Varené, parené, dusené, opekané. V celej Európe, na Blízkom aj Ďalekom východe. Predstavujeme medzinárodnú vzorku zostavenú z tých najobľúbenejších druhov.

01 - Modified: 2024-05-08 06:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Dokážu vyrobiť naozaj všetko. Číňania si zamilovali rakúsku dedinku natoľko, že si postavili jej vlastnú repliku 02 - Modified: 2024-05-06 11:02:49 - Feat.: - Title: Najpodivnejšie miesto na Zemi? Tento ostrov sa nachádza v jazere, ktoré sa nachádza na ostrove v jazere, ktoré je na ostrove 03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 04 - Modified: 2024-05-03 09:08:17 - Feat.: - Title: Dokonalý web pre cestovateľov? Táto stránka ti ukáže, kam sa do ôsmich hodín dostaneš vlakom z akejkoľvek stanice v Európe 05 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
08. máj 2024 19:21