StoryEditor

Vegáni vs. mäsožravci. Odborník na rovinu hovorí, čo potrebujete vedieť

29.05.2017, 00:00

Je zdravšie živočíšne maslo alebo rastlinné tuky, čo si všímať na etiketách, ale aj o tom, či je slanina a klobása naozaj cestou do cholesterolového pekla. 

Moderné alternatívy v stravovaní či vegánstvo, ako sa odrazia na fungovaní organizmu, sú naozaj tou najlepšou alebo sú len najzdravšou možnosťou? Odborník z oblasti gastroenterológie, Peter Minárik, v rozhovore pre HNtelevíziu prezdradil výhody a nevýhody rôznych druhov stravovania sa a vyvrátil mýty o vegánstve aj klasickej strave.

01 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 02 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 03 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 04 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 05 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 09:14