StoryEditor

SaLon nové CD

21.01.2007, 23:00

IN EXTREMO

KEIN BLICK ZURUCK
(Universal)
Nemeckí In Extremo oslávia tento rok 10. narodeniny a ako darček sebe aj svojim fanúšikom prinášajú Best Of. Ich živé šou sú povestné prepracovaným hudobným vystúpením, ktoré kombinuje metalovú hudbu s hrou na stredovekých nástrojoch, veľkou pódiovou výpravou a množstvom ohnivých pyrotechnických efektov. V roku 2007 by mali vystúpiť na festivale Mastres Of Rock.

Madonna

The Confessions Tour
(Forza Music)
Kompilácia CD a DVD obsahuje hudobný záznam z posledného turné veľkej speváckej divy. Koncert, ktorý svojimi politickými a náboženskými narážkami vzbudil pohoršenie a zároveň obdiv, nie je len speváckym vystúpením, ale aj veľkolepým divadlom s mnohými preoblečeniami, originálnymi choreografiami a štýlmi. Záznam obsahuje známe hity aj zábery zo skúšok.

Girls Aloud

The Sound Of Girls Aloud
(Universal)
Britská dievčenská skupina Girls Aloud zvíťazila v roku 2002 v súťaži Popstar a odvtedy sa ako jedna z mála skupín s takýmto začiatkom drží stále na vrchole. Pravidelne sa objavuje na prvých miestach hitparád. Aktuálny album je výberom jej najlepších a najväčších hitov, ktoré potvrdzujú, že stále robí výborný počúvateľný pop a produkuje hit za hitom.

Rôzni interpreti

Cool Ice Hits 2007
(Universal)
Jeden z najpredávanejších výberov minulých rokov má svoje ďalšie pokračovanie. Nová kompilácia prináša najúspešnejšie rádiové a tanečné hity 2. polovice minulého roka, spolu s najaktuálnejšími hitparádovými tutovkami týchto dní. Nájdeme tu megahity od Scissor Sisters, Pink, Beyoncé, Paris Hilton, Shakiry, All Saints, Depeche Mode, Sugababes, Puppet Generation, Boba Sinclara, Erica Prydze, Shauna Bakera a mnohých ďalších...

Elina Garanča

Aria Cantilena
(Universal)
Mezzosopranistka Elina Garanča je vnímavá, okúzľujúca a inteligentná umelkyňa s jasným názorom, ktorý vniesla aj na svoje debutové CD. V súčasnosti vystupuje predovšetkým vo Viedni, čaká ju aj európske turné s dirigentom Marissom Jansonom a Concertgebouw Orchestrom. Hudobní kritici v nej vidia novú vychádzajúcu spevácku hviezdu.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. máj 2024 15:53