StoryEditor

Informácie z kultúry

15.10.2007, 00:00

Nová Kylie Minogue vyjde 26. novembra
Bratislava -- Austrálska speváčka Kylie Minogue dokončuje svoj prvý album po liečbe rakoviny prsníka. Nahrávka s názvom X oficiálne vyjde 26. novembra a prinesie 13 nových piesní. Ako pilotný singel desiateho štúdiového albumu sa už 6. novembra predstaví pieseň 2 Hearts. Minogue na albume spolupracovala s umelcami ako Calvin Harris, Groove Armada, Boy George, Teddy Riley, Amanda Ghost či Scissor Sisters. Okrem nového albumu Minogue pripravuje vydanie dvojdiskového DVD s dokumentárnym filmom White Diamond a záznamom koncertu z jej Showgirl Homecoming Tour.
(sita)

Najočakávanejší je Indiana Jones
Bratislava -- Film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull je najočakávanejším filmom roka 2008. Vyplynulo to z ankety internetovej stránky MovieTickets.com medzi americkými návštevníkmi kín. Na ankete sa zúčastnilo viac ako dvetisíc filmových divákov. Každý z nich mal pri tom označiť číslom od 1 do 5, ako veľmi sa teší na filmy na zozname. Snímka s Harrisonom Fordom v hlavnej úlohe je štvrtou v poradí zo série príbehov odvážneho archeológa Indianu Jonesa. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull v máji 2008 vo svetovej premiére vráti sériu na plátna kín po takmer 20 rokoch od posledného filmu Indiana Jones a posledná krížová výprava (1989). Druhý skončil pripravovaný film z batmanovskej série -- The Dark Knight.
(sita)

Hečkovci sa vracajú
Bratislava -- Súrodenci Júlia a Peter Hečkovci sa vracajú na slovenské i české koncertné pódiá. Po minuloročnom vydaní najväčších spoločných hitov The Greatest Hits a vianočnom albume Christmas Diamonds pripravila Júlia nový album v autorskom vyhotovení brata Petra. Fanúšičky a fanúšikovia na ňom nájdu 12 nových popových piesní. Koncertná šnúra speváckej súrodeneckej dvojice je naplánovaná na jeseň 2008.
(sita)

Orlando Bloom mal nehodu
Bratislava -- Polícia pátra po hollywoodskom paparazzovi, ktorý mohol spôsobiť automobilovú nehodu Orlanda Blooma. V piatok nadránom sa pri nej zranili dve hercove spolucestujúce. Hviezda snímok o pirátoch z Karibiku povedala polícii, že ho prenasledoval paparazzi, keď na svojom aute opúšťal nočný klub. Novinár na striebornom alebo bielom športovom vozidle prešiel do iného cestného prúdu a odrezal Bloomovi cestu, uviedla policajtka Ana Aguirre. Okrem toho polícia potvrdila, že Bloom na mieste nehody hovoril s vyšetrovateľmi a vyplnil policajnú správu. Nezistili u neho požitie alkoholu ani prekročenie povolenej rýchlosti.
(sita)

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 20:17