StoryEditor

Daniel Radcliffe sa pri nakrúcaní Harryho Pottera zamiloval. Oveľa staršej kolegyni napísal list

03.01.2022, 13:47
Autor:
zarzar
Fanúšikovia ságy o čarodejníckom učňovi sa v špeciáli Harry Potter, 20 rokov filmovej mágie: Návrat do Rokfortu, odvysielanom na Nový rok, dozvedeli množstvo zaujímavostí.

Daniel Radcliffe (32) sa počas nakrúcania zamiloval do Heleny Bonham Carterovej (55), ktorá hrala Bellatrix Lestrangeovú. Predstaviteľ Harryho Pottera staršej kolegyni dokonca napísal milostný list, ktorý má herečka doma stále schovaný.

Zamilovaný "Potter"

Pre špeciál si ho odfotila a Radcliffa vyzvala, aby z neho čítal. „Drahá HBC. Bolo mi potešením hrať s tebou a slúžiť ti, v tom zmysle, že som vždy skončil tak, že som ti držal kávu. Milujem ťa a prial by som si, aby som sa narodil o desať rokov skôr a mohol tak mať u teba šancu. Veľa lásky a vďaka za to, že si cool,“ napísal Radcliffe.

Krátky zostrih so stretnutia po 20 rokoch si pozrite vo videu:

Herec mal počas nakrúcania Fénixovho rádu, prvého filmu, v ktorom sa objavila Helena Bonham Carterová, 17 rokov. Herečka mala vtedy približne 40 rokov. Teraz sa obaja historke od srdca zasmiali.

Carterová sa v roku 2014 rozišla s režisérom Timom Burtonom. Od roku 2019 chodí s nórskym spisovateľom a historikom umenia Ryom Dagom Holmboom, ktorý je mimochodom o 21 rokov mladší.

Filmové dospievanie a lásky

Herec Matthew Lewis, ktorý hral Nevilla Longbottoma, prezradil, že tínedžeri sa pri nakrúcaní do seba zamilovávali, chodili spolu a rozchádzali rovnako, ako by to bolo niekde na strednej škole.

Svoju slabosť jeden pre druhého potvrdila aj predstaviteľka Hermiony Grangerovej Emma Watsonová a Tom Felton, ktorý hral Draca Malfoya. Napriek tomu, že sa Daniel Radcliffe istý čas snažil od svojej slávnej roly odpútať, teraz si je plne vedomý, že mu rolu čarodejníka, s ktorou vyrastal, nikto nevezme a tvrdí tiež, že ho otázky týkajúce sa slávneho čarodejníka nikdy neomrzia.

„Vždy budem veľmi rád o tej postave hovoriť. Myslím, že ľudia očakávajú, že nebudem chcieť, bolo by to však akoby niekto nikdy nechcel hovoriť o svojom detstve alebo o dospievaní,“ zveril sa.

„Každá časť môjho života je spojená s Potterom a filmovými ateliérmi Leavesden. Môj prvý bozk súvisí s niekým z tohto filmovania, moja prvá priateľka tam bola... všetko, na čo si dokážem spomenúť, s tým súvisí. Všetko to vedie v špirálach z nakrúcania Pottera niekam ďalej,“ dodal Radcliffe.

01 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 02 - Modified: 2024-04-16 18:49:05 - Feat.: - Title: Pred parlamentom protestovali stovky ľudí proti zásahom do kultúry 03 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 04 - Modified: 2024-04-16 09:11:16 - Feat.: - Title: Komédia, napínavý triler, vzťahová groteska aj detektívka. Hra 2:22 - príbeh duchov dorazila na Slovensko 05 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 04:42