StoryEditor

Britney Spearsová a jej pád na dno: Nový dokument odhalil aj to, prečo si známa speváčka oholila hlavu

05.11.2019, 12:16
Autor:
ipip
Nový dokument o Britney Spearsovej odhalil okrem iného aj dôvod, prečo si speváčka v roku 2007 oholila hlavu.

Svetlo sveta uzrel dokument nazvaný Britney Spears: Breaking Point, z dielne Channel 5, ktorý odhaľuje úskalia slávy v kritických 14 mesiacoch života svetoznámej speváčky a "princeznej popu."

V rámci dokumentu sa vyjadrujú aj svetoznámi psychológovia ako Lindy Papadopolusová, Geoffa Beattie a Judy Hoová, bulvárni fotografi, novinári ako Ashley Pearsonová či Janet Charltonová alebo životopisci Steve Dennis a Rob Shutter.

Hodinový dokumentárny film vznikol v produkcii írskej nezávislej spoločnosti Waddell Media a prinesie prierez ničivým obdobím života Britney Spearsovej: od oholenia hlavy až po rozvod a liečenie, uvádza portál Love Belfast.

Jannine Waddellová, výkonná producentka z Waddell Media hovorí: „Celebrity sú ľudia a tlak slávy a intenzívna verejná kontrola môžu viesť k bodu zlomu."

Bod zlomu

Dokument priniesol výpovede niekoľkých ľudí z blízkeho okruhu známej speváčky, vrátane tatérky Emily Wynne-Hughesovej, ktorá bola pri tom, keď sa Britney rozhodla oholiť si vlasy pred približne 70 fotografmi z rôznych médií. Vtedy si speváčka oholila hlavu a následne sa nechala tetovať.

Prvú ochutnávku z dokumentu si pozrite vo videu:

"Vonku bol hrozný hluk," povedala Wynn-Hughedová o okamihu, ktorý nastal večer po tom, čo Spearsová opustila rehabilitačné centrum v Los Angeles.

"Nevedela som, čo sa presne deje, keď som v tom zazrela záblesky fotoaparátov,“ spomína Wynn-Hughedová. „Dvere sa pomaly otvorili a do dverí vošla postava v kapucni.“

Pokračovala: „Všimla som si, že (Britneyine) vlasy sú preč." Spomína si, že keď sa jej spýtala, prečo to urobila, jej odpoveď znela trochu zvláštne. „Nechcem, aby sa niekto dotýkal mojej hlavy. Nechcem, aby sa niekto dotýkal mojich vlasov. Je mi z toho zle.“

V dokumente zaznie aj informácia, že Spearsovej ochranka bola dokonca podplatená, aby vpustila k speváčke zástupcov médií, uvádza portál Independent.

Kaderníčka Esther Tognozziová, ktorá tam bola, však povedala, že speváčka mala na mieste dvoch členov ochranky, ktorí sa mali starať práve o to, aby paparazzovia nezískali žiadne obrázky. Potom, čo sa speváčka v roku 2007 úplne nervovo zrútila, prevzal za ňu opatrovníctvo jej otec.

Zábery, ktoré zachytávajú zlomový okamih si pozrite vo videu:

Pády aj súdne ťahanice

Jednou z predošlých teórií prečo sa Britney Spearsová uchýlila k tomuto kroku priamo pred očami médií bolo, že v roku 2007 bola závislá od amfetamínov a hlavu si oholila, aby sa zo vzorky vlasov nepoznalo, že je pod vplyvom drog.

Uviedol to jej bývalý milenec a manažér Sam Lufti, ktorý zažaloval rodičov speváčky pre porušenie zmluvy, urážku na cti, ohováranie a emocionálnu ujmu. Na súde teda neváhal vytiahnuť detaily z temnej minulosti Britney Spearsovej, v snahe o získanie tučného odškodného.

Paradoxom však bolo to, že práve Lufti mal byť tým, ktorý Spearsovú k drogám priviedol. V rámci súdneho boja ako prvé spravil to, že do domu speváčky pustil psy cvičené na vyhľadávanie drog, ktoré tam mali nájsť pervitín.

Speváčka na situáciu vtedy reagovala slovami: "Môj bývalý manažér Sam Luft sa pred rokmi vydával za mňa. Komunikoval namiesto mňa a pod mojím menom rozosielal falošné e-maily celému môjmu tímu," uviedla speváčka.

Luft sa mal ešte v čase spoločnej spolupráce snažiť odhovoriť Britney od vystúpenia na odovzdávaní cien MTV v roku 2007, kvôli jej nadváhe.

01 - Modified: 2024-04-24 14:00:00 - Feat.: - Title: "Rýchla smrť" seriálovej adaptácie obľúbenej knihy a hry? Piata séria Zaklínača bude poslednou, sľúbil Netflix 02 - Modified: 2024-04-24 10:28:08 - Feat.: - Title: Príspevok pre Fond na podporu kultúry národnostných menšín by sa mal zvýšiť 03 - Modified: 2024-04-24 08:55:55 - Feat.: - Title: Na scénu Opery SND sa vracia Smetanova Predaná nevesta 04 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 02:00