StoryEditor

Brad Pitt stvárnil amerického epidemiológa. Zdravotníkom poďakoval, Trumpa zosmiešnil

27.04.2020, 12:46
Autor:
ČTKČTK
Americký herec vtipkoval na adresu prezidenta Donalda Trumpa.

Keď nedávno hlavný americký epidemiológ Anthony Fauci žartom vyhlásil, že ak by ho mal stvárniť nejaký herec, chcel by, aby to bol Brad Pitt, netušil, že sa jeho želanie splní.

Brad Pitt ako americký epidemiológ

Na úvod sobotňajšej satirickej relácie Saturday Night Live sa totiž slávny americký herec v úlohe Fauciho naozaj objavil. Vo svojom vystúpení potom Pitt niekoľkokrát vtipkoval na adresu prezidenta Donalda Trumpa, ktorý Fauciho nemá príliš v láske.

"Najprv by som chcel poďakovať všetkým starším ženám v Amerike, ktoré mi posielajú e-maily plné podpory, inšpirácie a niekedy aj obrázkov," uviedol hneď na úvod Pitt ako Anthony Fauci.

Následne hovorí, že ohľadom koronavírusu už bolo zverejnené veľké množstvo dezinformácií, ktoré by chcel objasniť. Dodáva, že jeho úlohou je tiež vysvetliť, čo "mal v úmysle povedať" prezident Trump.

Vtipy na adresu amerického prezidenta

V prestrihu sú potom vidieť skutočné zábery amerického prezidenta, ktorý hovorí, že krajina bude mať k dispozícii vakcínu "relatívne skoro".

"Relatívne skoro je zaujímavá fráza. Relatívne vo vzťahu k celkovým dejinám planéty Zem? V tom prípade vakcína príde naozaj rýchlo," hovorí Brad Pitt.

"Ale keď poviete priateľovi: Vrátim sa relatívne skoro a potom sa objavíte až o rok a pol neskôr, tak by mohol byť váš priateľ relatívne dosť nahnevaný," dodal Pitt ako hlavný americký epidemiológ.

Nakoniec si americký herec dáva dole okuliare a parochňu a už ako skutočný Brad Pitt práve Anthonymu Faucimu ďakuje za jeho prácu počas súčasnej pandémie koronavírusu.

"A ďakujem tiež vám, pracovníci v zdravotníctve, vám, ktorí ste v prvej línii, aj vašim rodinám," dodáva.

Koronavírus a COVID - 19

01 - Modified: 2024-04-19 05:32:00 - Feat.: - Title: "Pohni sa, Európa!" Starý kontinent by mal poskytnúť Ukrajine viac pomoci, tvrdí Trump 02 - Modified: 2024-04-18 21:46:07 - Feat.: - Title: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre Spojené štáty, uviedol Trump. Cez víkend má prebehnúť dôležité hlasovanie 03 - Modified: 2024-04-18 14:50:03 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek 04 - Modified: 2024-04-18 05:47:32 - Feat.: - Title: Dva a pol hodinová večera v Trump Tower. Duda s Trumpom diskutovali o Ukrajine, Blízkom východe aj NATO 05 - Modified: 2024-04-18 14:30:51 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 18:16