1. NÁVRAT: Hotel Matyšák
Už uplynul rok, odkedy sme naposledy navštívili Hotel Matyšák. Tak ako pred rokom svietilo z neónového nápisu len písmeno M. Čo sa však od poslednej návštevy zmenilo, je kvalita jedla.
Reštauráciu sme navštívili bez ohlásenia a mali sme šťastie, lebo napriek tomu, že bola reštaurácia plne obsadená (uzavretá spoločnosť), ochotne nám ponúkli stôl pre tri osoby vo vínnej pivnici s úžasnou atmosférou 40 000 fliaš vína. Z jedálneho lístka sme si vybrali ako predjedlo výber z domácich údenín, ostrú poľovnícku polievku, drobkovú polievku, carpacio z jelenieho chrbta a pečenú kačaciu pečeň na cibuľovom confite.
Variácia spočívala z jelenej šunky, údenej slaniny a prosciutta, všetko z domácej výroby. Veľmi nám chutilo, rovnako ako obe polievky. Pečená kačacia pečeň mala pevnú konzistenciu na reze. Po...
Zostáva vám 85% na dočítanie.