StoryEditor

Spoľahlivý spoločník na cesty

18.04.2006, 00:00

Zabudnite ma mapu či autoatlas, vystačíte s prístrojom nűvi 350 od firmy Garmin. Nemusíte ho mať na držiaku na skle v aute, môžete ho používať aj na prechádzke mestom. Možno ho bez problémov strčiť do vrecka bundy. Je veľmi kompaktný. Dokonalý príjem zabezpečuje výklopná anténa. Zabudovaný 2GB flashdisk obsahuje vynikajúcu a naozaj podrobnú mapu celej západnej Európy, podrobnú mapu Slovenska, prejazdovú mapu Európy a základnú mapu celého sveta.
Všetky podrobné mapy týchto štátov je možné si dokúpiť a priamo do prístroja nahrať z SD karty. Dotykový 3,5-palcový displej sa výborne ovláda. Úplnou samozrejmosťou pri Nűvi 350 je navigácia v slovenčine (a množstve iných jazykov). 350-tka má MP3 prehrávač, JPEG prehliadač, prehrávač zvukových kníh (Audigy), konvertor mien a rozmerov, kalkulačku a svetový čas. Garmin Travel Guide (cestovný sprievodca) alebo Garmin Language Guide (prekladové slovníky), si možno dodatočne dokúpiť, predávajú sa na samostatných SD kartách.
Nüvi 350 je prvý prenosný navigačný systém značky Garmin, ktorý je kompatibilný s GTM 10 FM TMC prijímačom dopravných informácií. Na stránkach výrobcu máte k dispozícii neustály upgrade ovládacieho softvéru. Potrebujete už iba PC a USB port. Rozmery tohto neoklamateľného pomocníka sú 74 × 98 × 22 mm (výška × šírka × hĺbka).
(lr)

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 07:22