StoryEditor

Inovácia ADSL Routra

20.12.2004, 23:00

Spoločnosť Fincom International zlepšuje svoje ADSL produkty podľa potrieb užívateľov, a preto inovovala ADSL DeskPorte Router tak, aby bolo možné prepínanie Annexu -- z A na B, a naopak. Užívatelia určite ocenia veľmi ľahkú inštaláciu a konfiguráciu. Ďalším doplnkom je tiež USB port, ktorý zvyšuje počet pripojených PC.
Súčasťou Microcom ADSL DeskPorte Router USB je CD so sprievodcom pre ľahkú inštaláciu, ktorý sa spustí automaticky po vložení CD do mechaniky. Microcom ADSL DeskPorte Router USB sa, rovnako ako predchádzajúci model, dodáva
v dvoch prevedeniach -- s jedným alebo štyrmi ethernetovými portmi. Súčasťou tiež zostal firewall. Prepínateľná technológia (Annex A alebo Annex B) umožňuje univerzálne použitie u ktoréhokoľvek operátora.
"Pri inovácii produktu sme prihliadli na doterajšie skúsenosti s predajom ADSL zariadení a snažili sme sa zlepšiť všetko, čo bolo pre koncového užívateľa prekážkou. Router ponúka, vďaka firewallu, užívateľom bezpečnejšie riešenie ako modem a s našim inštalačným sprievodcom je už konfigurácia routeru ľahšia ako inštalácia síce lacnejšieho, ale nie tak bezpečného modemu," povedal Ing. Radomír Hrotek, Country Manager spoločnosti FINCOM -- Slovakia, s. r. o. "USB port umožňuje taktiež vykonávať ľahko upgrade firmwaru routeru," dodal Ing. Hrotek.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. jún 2024 07:35